Jennifer Lopez još je jednom pokazala zašto je nazivamo pravom divom odlučivši se za minimalističko, ali vrlo elegantno izdanje u kojem dominiraju nijanse bež boje.

Galerija

Iako je monokromatski stil često izazov, pogotovo kada je riječ o neutralnim tonovima, jer može izgledati pomalo dosadno, Jennifer Lopez tu je modnu kombinaciju podigla na potpuno novi nivo.

Ključni su element njezina izdanja široke, elegantne bež hlače visokog struka koje joj besprijekorno pristaju te naglašavaju njezinu figuru i donose dozu sofisticiranosti. A upravo takve hlače idealne su za brojne figure, pa ih rado nosimo svake jeseni. U njima smo u trenu sređeni i savršene su za brojne varijante – od poslovnih do onih opuštenijih.

Jennifer Lopez u monokromatskom izdanju Foto: Profimedia

Pulover s visokim ovratnikom daje osjećaj udobnosti, ali zadržava šik faktor, što kombinaciju čini savršenom za dan pun obveza, ali i potencijalni večernji izlazak. Svakako, za Jennifer neizostavna, torba Birkin u odgovarajućoj nijansi bež boje nije prošla neprimijećeno, a ovo je tek jedna u nizu torbi J.Lo koje bi mnogi rado imali u ormaru.

Jennifer Lopez u monokromatskom izdanju Foto: Profimedia

Prozirne cipele, iako često osporavane u modnim krugovima, u ovom izdanju izgledaju odlično, daju dozu modernosti i vizualno izdužuju noge.

Cijeli  outfit odiše profinjenošću i pokazuje kako Jennifer uspijeva kombinirati klasične komade s modernim detaljima na način koji joj besprijekorno pristaje.

Jennifer Lopez u monokromatskom izdanju Foto: Profimedia

Cijelo izdanje je odlično, ali glavna zvijezda kombinacije Jennifer Lopez ipak su predobre traperice

Jennifer Lopez: Maksi suknja kojoj su obične japanke dovoljne za itekako efektan dojam