Staklena cipelica je bajkoviti simbol Pepeljugine preobrazbe iz siromašne služavke u divnu princezu. Ne čudi stoga što je upravo ovaj komad obuće izvor inspiracije za brojne dizajnere cipela.

Galerija Ana Gruica Uglešić na revij brenda Arileo u Splitu - 1 Ana Gruica Uglešić na revij brenda Arileo u Splitu - 3 Ana Gruica Uglešić na revij brenda Arileo u Splitu - 4 +2 Ana Gruica Uglešić u prozirnim natikačama na reviji brenda Arileo

Štikle napravljene od prozirnih materijala svojevrsna su moderna verzija te Pepeljugine cipele, a koje nose brojne slavne dame – od kraljice Letizije do sestara Kardashian i Rihanne. Čarima prozirnih štikli ne može odoljeti niti Ana Gruica Uglešić.

Splitska glumica odabrala je upravo natikače od prozirnog materijala s visokom potpeticom za odlazak na slavljeničku modnu reviju brenda Arileo koja je sinoć održana u Dioklecijanovim podrumima u Splitu.

Lupita natikače s potpisom Amine Muaddi Lupita natikače s potpisom Amine Muaddi (Foto: www.mytheresa.com)

Točnije, Ana se odlučila za natikače Lupita popularne rumunjske dizajnerice Amine Muaddi koje su u Italiji napravljene od PVC-a te imaju prepoznatljivu potpeticu u obliku čaše za martini od čak 9,5 centimetara.

Ne samo da cipele napravljene od prozirnih materijala naglašavaju ljepotu ženskog stopala, već i vizualno izdužuju noge i cijelu figuru. Baš zato popularan su izbor među brojnim damama diljem svijeta.

Ana Gruica Uglešić na revij brenda Arileo u Splitu - 2 Ana Gruica Uglešić u prozirnim natikačama na reviji brenda Arileo (Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix)

Ana Gruica Uglešić je prozirne natikače sparila uz predimenzioniranu maksi haljinu cvjetnog uzorka, a izdanje zaokružila s efektnim modelom prošivene torbe u boji lavande i te s upečatljivim parom naušnica.

Krajica Letizia u prozirnim štiklama na prvoj pričesti kćerkice Leonore 2015. godine Krajica Letizia u prozirnim štiklama na prvoj pričesti kćerkice Leonore 2015. godine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju