Svaki put kada se Jennifer Lopez pojavi u javnosti pažnju privuče i svojim modnim kombinacijama, a jedan od detalja koji nikada ne prođe neprimijećeno su i torbe koje nosi.

Galerija Sportsko izdanje Jennifer Lopez - 5 Princeza Diana s torbom modne kuće Gucci Jennifer Lopez +8 Jennifer Lopez i jedna od njezinih Birkin torbi

Latino diva je naime velika ljubiteljica dizajnerskih torbi i vlasnica ozbiljne kolekcije koju čine klasici o kojima sanjaju žene diljem svijeta.

Impresivna kolekcija uključuje modele modnih kuća Gucci, Valentino, Hermes, Dior... Često model koji joj se svidi ima u različitim bojama, a ponekad se čini da ih je toliko da ih ne stigne nositi dva puta zaredom.

Izdvojiti baš svaku torbu s kojom je Jennifer Lopez prošetala u nekom od svojih izlazaka je gotovo nemoguća misija, ali izvojiti njih deset koje bi mnoge žene rado pospremile u svoj ormar, nije težak zadatak.

1. Gucci Diana

Ova torba koju karakterizira ručka od bambusa prvi put predstavljena je 1991. godine, a njezina moderna verzija ima remen od neonske kože koji se može skinuti.

Sportsko izdanje Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez nosi torbu "Diana" modne kuće Gucci (Foto: Profimedia)

Torbu "Diana" često je nosila i princeza Diana, posebno nakon udaljavanja od kraljevske obitelji kada su njezini modni odabiri postali odvažniji. Ovu torbu kombinirala je primjerice s biciklističkim hlačicama.

Princeza Diana s torbom modne kuće Gucci Princeza Diana s torbom modne kuće Gucci (Foto: Profimedia)

2. Valentino One Stud

Čim se pojavila ova torbica postala je omiljena među holivudskim zvijezdama, a osim Jennifer Lopez koja ju je nosila na medenom mjesecu u Pariz, u ormaru je imaju i glumica Anne Hathaway, ali i Meghan Markle. Latino diva u svom ormaru ima ružičastu verziju popularne torbice.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez nosim torbicu "One stud" modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

3. Hermes Birkin

Jennifer Lopez obožava torbu Birkin modne kuće Hermes. Poznati proizvođač ženskih modnih dodataka kreirao je slavnu birkinicu sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća nakon što je Hermesov direktor Jean-Louis Dumas sjedio u zrakoplovu pokraj njezine muze – pjevačice Jane Birkin. Danas je ova torba predmet želja mnogih žena, a posljednja verzija s kojom je pjevačica snimljena u javnosti je Birkin torba boje karamele.

Jennifer Lopez i jedna od njezinih Birkin torbi Jennifer Lopez i jedna od njezinih Birkin torbi (Foto: Profimedia)

4. Dior Book Tote

Jedno vrijeme Jennifer Lopez nije se odvajala od torbe modne kuće Dior. Model "Book Tote" u boji pijeska ukrašen je logom brenda u mornarsko plavoj boji, a na prednjoj strani ima izvezene i pjevačicine inicijale JLO.

Inspiracija za nastanak ove kultne torbe bio je crtež Marca Bohana iz 1967. koji se nalazio u arhivi modne kuće Dior. Maria Grazia Chiuri predstavila je Book Tote torbu kao dio kolekcije za proljeće/ljeto 2018. i nije dugo trebalo da se uzdigne do kultnog statusa.

Jennifer Lopez i Dior Book Tote torba s njezinim inicijalima Jennifer Lopez i Dior Book Tote torba s njezinim inicijalima (Foto: Profimedia)

5. Fendi First

Jedna od divnih torbica u kolekciji Jennifer Lopez je i asimetrična torba "First" modne kuće Fendi u ružičastoj boji. Torbica je prvi put predstavljena kao dio kolekcije jesen/zima 2021. godine i bila je dio debitantske kolekcije Kima Jonesa.

Jennifer Lopez nosi Fendi torbu Jennifer Lopez nosi Fendi torbu (Foto: Profimedia)

6. Chanel Paris Dallas

Paris Dallas torba modne kuće Chanel dio je ormara Jennifer Lopez već godinama, točnije od 2014. godine. Radi se o modelu s resama koji je predstavljen kao dio kolekcije za jesen 2013./2014. godine.

Torba s resama modne kuće Chanel Torba s resama modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

7. Bulgari Serpenti

Ovo je još jedan modni klasik iz garderobe Jennifer Lopez. Mala kožna torba s ručkom ukrašena je predivnom kopčom koja je čini posebnim modnim dodatkom koji bismo rado pospremile u ormar za razne prigode.

Bulgari Serpenti Bulgari Serpenti (Foto: Profimedia)

8. Bottega Veneta Pouch

Pouch torba modnog brenda Botegga Veneta je već neko vrijeme jedna od najpopularnijih torbica na svijetu i omiljeni modni dodatak zaljubljenica u modu. Odoljeti joj nije mogla ni Jennifer Lopez koja u ormaru ima crni "pleteni" model.

Bottega Veneta Pouch Bottega Veneta Pouch (Foto: Profimedia)

9. Louis Vuitton Capucines Mini

Zaljubljenici u stil Jennifer Lopez kažu da je Louis Vuitton jedan od brendova za koji su iznenađeni da ga pjevačica i glumica ne nosi češće.

Najljepše torbe Vanje Modrić: 10 modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Vanja Modrić s torbom Lady Dior +15 Vanja Modrić i Luka Modrić

Ipak, među njezinim torbama našlo se mjesta za Louis Vuitton Capucines Mini torbicu u žutoj boji.

Louis Vuitton Capucines Mini Louis Vuitton Capucines Mini (Foto: Profimedia)

10. Dolce & Gabbana Devotion Mini Tote

I za kraj ostavili smo torbu koju bismo rado imali spremnu za posebne prilike. Ova torba modne kuće Dolce&Gabbana ima srce ukrašeno draguljima i prodaje se po cijeni 1695 dolara (1598,38 eura).

Dolce & Gabbana Devotion Dolce & Gabbana Devotion (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju