Prigrlili smo hladnije vrijeme, niske temperature i prevrtljivu prognozu, a garderobu smo transformirali u nešto topliju i udobniju. S obzirom na to da će nam naše smjele kombinacije u ovo vrijeme na ulici biti skrivene kaputima ili jaknama, pravo je vrijeme za modne dodatke koji će začiniti svaki jesenski look!

Galerija

Od modela luksuznih tenisica pa sve do genijalnih torbi, na tržištu se može naći zaista velik izbor u kojem se treba i snaći.


Cipele i torbe – it komadi bez kojih je jesen nezamisliva!

Jesen je razdoblje kada se, čini se, najviše igramo raskošnim bojama, razigranim printovima i uzorcima, koji bi čak i najbazičniju kombinaciju podigli na novi nivo. No da se nas pita, dva modna dodatka koja bismo zaista ove jeseni trebali dodati u našu garderobu jesu cipele i torbe.

Osim što će podići našu kombinaciju, u većini modnih dodataka uz efektan dizajn i izgled tražimo i funkcionalnost. Sve to možemo pronaći u omiljenom brendu Guess te njihovim torbama i cipelama koje savršeno možemo prilagoditi svakom stilu. Ove sezone nosit ćemo modele udobnih cipela koji će se u masi isticati osebujnim printom i opčiniti svaku trendsetericu. U novoj Guessovoj kolekciji možemo pronaći vojnički, zmijski ili uzorak s njihovim logom. 

Guess gležnjače, 1249 kuna Foto: PR

Za dnevne kombinacije tu su moderne i udobne tenisice koje nećete skidati cijeli dan. Uz upečatljive detalje na njima ostatak vašeg outfita može biti sasvim jednostavan.

Uz atraktivnu obuću nikako ne smijemo zaboraviti ni na torbe s moćnim karakterom kao jednim od nazaobilaznih modnih dodataka svake sezone. One su idealan komad ako želite svom modnom stilu dati potpis.

Guess torba, 1219 kuna Foto: PR

Kultne Guessove torbe već su gotovo 40 godina idealan modni dodatak koji s radošću nosi mnogo žena. Brend Guess oduvijek je slušao zahtjeve tržišta te je i ove godine osmislio zabavne komade koji će u svaku kombinaciju unijeti dašak razigranosti.

Ukusa je mnogo, neki će preferirati torbice s raskošnim lancem koje idu preko tijela, velike torbe s prepoznatljivim logom koje ćete nositi u ruci u boji zemlje, dok će drugi odabrati ruksake u svevremenskoj bijeloj nijansi sa zlatnim detaljima.

Guess ruksak, 1099 kuna Foto: PR


Koji god stil odabrali ili koji modeli više odgovaraju vašem ukusu, ne sumnjamo da ćete u Guess kolekciji pronaći savršen izbor za sebe.


U galeriji vam donosimo cijelu galeriju najvećih modnih pobjednika po našem izboru, a novu kolekciju Guessa možete već sada pronaći u trgovinama Guess, Guess Accessories i Fashion&Friends webstranici gdje na možete iskoristiti do 40 posto popusta na dio asortimana do 4.11.