Prigrlili smo hladnije vrijeme, niske temperature i prevrtljivu prognozu, a garderobu smo transformirali u nešto topliju i udobniju. S obzirom na to da će nam naše smjele kombinacije u ovo vrijeme na ulici biti skrivene kaputima ili jaknama, pravo je vrijeme za modne dodatke koji će začiniti svaki jesenski look!

Galerija Guess gležnjače, 1249 kuna Guess novčanik s printom, 369 kuna Guess ruksak, 1029 kuna +15 Guess torba, 1269 kuna

Od modela luksuznih tenisica pa sve do genijalnih torbi, na tržištu se može naći zaista velik izbor u kojem se treba i snaći.


Cipele i torbe – it komadi bez kojih je jesen nezamisliva!

Jesen je razdoblje kada se, čini se, najviše igramo raskošnim bojama, razigranim printovima i uzorcima, koji bi čak i najbazičniju kombinaciju podigli na novi nivo. No da se nas pita, dva modna dodatka koja bismo zaista ove jeseni trebali dodati u našu garderobu jesu cipele i torbe.

Osim što će podići našu kombinaciju, u većini modnih dodataka uz efektan dizajn i izgled tražimo i funkcionalnost. Sve to možemo pronaći u omiljenom brendu Guess te njihovim torbama i cipelama koje savršeno možemo prilagoditi svakom stilu. Ove sezone nosit ćemo modele udobnih cipela koji će se u masi isticati osebujnim printom i opčiniti svaku trendsetericu. U novoj Guessovoj kolekciji možemo pronaći vojnički, zmijski ili uzorak s njihovim logom. 

Guess gležnjače, 1249 kuna Guess gležnjače, 1249 kuna Foto: PR

Za dnevne kombinacije tu su moderne i udobne tenisice koje nećete skidati cijeli dan. Uz upečatljive detalje na njima ostatak vašeg outfita može biti sasvim jednostavan.

Uz atraktivnu obuću nikako ne smijemo zaboraviti ni na torbe s moćnim karakterom kao jednim od nazaobilaznih modnih dodataka svake sezone. One su idealan komad ako želite svom modnom stilu dati potpis.

Guess torba, 1219 kuna Guess torba, 1219 kuna Foto: PR

Kultne Guessove torbe već su gotovo 40 godina idealan modni dodatak koji s radošću nosi mnogo žena. Brend Guess oduvijek je slušao zahtjeve tržišta te je i ove godine osmislio zabavne komade koji će u svaku kombinaciju unijeti dašak razigranosti.

Što češće kupujete?

glasova:

Ukusa je mnogo, neki će preferirati torbice s raskošnim lancem koje idu preko tijela, velike torbe s prepoznatljivim logom koje ćete nositi u ruci u boji zemlje, dok će drugi odabrati ruksake u svevremenskoj bijeloj nijansi sa zlatnim detaljima.

Guess ruksak, 1099 kuna Guess ruksak, 1099 kuna Foto: PR


Koji god stil odabrali ili koji modeli više odgovaraju vašem ukusu, ne sumnjamo da ćete u Guess kolekciji pronaći savršen izbor za sebe.


U galeriji vam donosimo cijelu galeriju najvećih modnih pobjednika po našem izboru, a novu kolekciju Guessa možete već sada pronaći u trgovinama Guess, Guess Accessories i Fashion&Friends webstranici gdje na možete iskoristiti do 40 posto popusta na dio asortimana do 4.11.

 

 

 
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju