Naučiti djecu da od najranije dobi redovito i pravilno peru zube može biti pravi izazov. Kako bi briga o oralnom zdravlju postala njihova svakodnevna rutina, važno je odabrati kvalitetne i sigurne proizvode, ali i odgovarajući pristup.

Djeca vole oponašati mamu i tatu, stoga perite zube zajedno i od toga napravite zabavu. To je vrijeme koje ćete provesti sa svojim mališanom i na taj način će pranje zuba postati vaš zajednički ritual.

PR Foto: PR

Kako bi zdrava navika postala i omiljena navika, Jordan dječje četkice za zube dolaze u šarenim bojama i sa zabavnim likovima. Dopustite djetetu da izabere što mu se najviše sviđa. Osim što će mu četkanje zuba više nalikovati na igru, osjećat će se važno. Isto vrijedi i za zubne paste - što je pasta djetetu ukusnija i ugodnija, to će četknje zubića biti zanimljivije.

Jordan zubne paste imaju neodoljive voćne okuse jagode i kupine te su u potpunosti sigurne za djecu. Ne sadrže štetne sastojke poput NLS-a, triklosana, parabena i mikroplastike koji mogu poremetiti prirodnu floru sluznice te izazvati iritacije, alergijske reakcije i negativne promjene u usnoj šupljini.

PR Foto: PR

Koju pastu odabrati?

- Dok dijete ne nauči ispljunuti zubnu pastu dovoljno je koristiti samo četkicu za zube.

- Do 5 godine - zubna pasta s 500 ppm fluorida

- Od 6 godine - zubna pasta s 1450 ppm fluorida

Koliko zubne paste je dovoljno za kvalitetnu oralnu higijenu?

PR Foto: PR

Jordan pametne četkice na vlaknima imaju indikator za količinu paste, prema dobnim skupinama, što će vam olakšati nedoumicu.

Birajte proizvode za oralnu higijenu koje će vaše dijete voljeti.
I zapamtite, zdravi zubi znače manje neugodnih posjeta zubaru i snažnije samopouzdanje za vaše dijete.

Jordan proizvodi za djecu dostupni su u svim Bipa trgovinama i na www.zdrav-osmijeh.com