Svaka mladenka želi na svoj dan izgledati savršeno. No, to ponekad zahtjeva kvalitetnu i dugotrajnu pripremu. Nakon svojeg spektakularnog vjenčanja, poznata blogerica Petra @fashfitlifestyle podijelila je s nama kako je tekla njena priprema i koliko unaprijed je krenula sa pripremom svih detalja.

 Podijelit ću s vama moje “beauty” pripreme koje svaka mladenka obavlja; neke curke to u zadnji čas, neke mjesecima ranije, a meni je trebalo točno 3 mjeseca!

Prehrana se sastojala najviše od proteina. Izbjegavala sam šećer i ugljikohidrate tako da sam najčešće jela salate s mesom (piletina) ili ribom (tuna). Pila sam preko 2L vodne dnevno i ubacila zeleni čaj za doručak. Bitno je da jedete manje obroke 5-6 puta dnevno. Tako Vam metabolizam bolje funkcionira i imate veće šanse da izgubite višak kilograma! Ja sam uspjela izgubiti 7kg i 4cm u obujmu svake noge tj. butine. To je zapravo i bio moj cilj - više noge nego išta drugo iz razloga sto sam imala kombinezon kao što ste već i vidjele i ljepše je stajao na “tanje” noge. Inače se ne zamaram previše s time i mislim da svatko treba težiti za “zdravim” a ne “lijepim”; ali vjenčanje je bilo izvanredni slučaj pa sam malo popustila hehe. Što se treninga tiče više sam radila sa svojom težinom tijela i izbjegavala preteške utege. Puno sam radila cardia i TRX-a.

PR


Sada kada smo na brzinu prošli “fit” dio prelazimo na dio koji sam odradila u Beauty Centru Božica!
U mom slučaju radili smo najviše na koži lica i smanjenju obujma na području butina, kao i na smanjenju celulita.

Pa počnimo od kože lica:
Cilj nam je bio hranjenje i čišćenje kože kako bi ona izgledala svježe i nahranjeno jer nisam htjela previše šminke.

Tretmani koje smo radili su: Čišćenje lica, mikrodermoabrazija, zračni tretman s kisikom i Coaxmed SKIN TITE.
Zašto više tretmana a ne jedan? Iz razloga sto je koži potrebna raznolikost i svaki od ovih tretmana nadograđuje jedan drugoga.

Krenuli smo s čišćenjem lica i tako odčepili pore i očistili te pripremili kožu za sljedeći tretman koji je bio mikrodermoabrazija. S njom smo postigli regeneraciju kože što znači da smo smanjili pore, djelovali na male bore i ožiljke. Ona je najbolja u kombinaciji s kisikom tako da smo nakon nje odradili zračni tretman s kisikom.
Ako niste znali kisik je najvažniji element u borbi s borama i prevenciji od istih zato što je bitan nutrijent za kolagen i elastin, a bez ta dva nutrijenta koža nije zategnuta i “svježa”. Iskreno kisik mi je najdraži tretman bio iz razloga sto se rezultat vidi odmah nakon tretmana i koža je čudo!
I kao točka na i bio je “Coaxmed SKIN TITE” s kojim smo dobili onaj završni “sjaj” na koži. Kako funkcionira? Coaxmed je najnoviji aparat na tržištu koji se koristi u više svrha. To je 3D radiofrekvecija koja ulazi u dermis, mikroiglice otvaraju kožu te aktivan sastojak ulazi dublje u kožu i stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Skin Tite je odličan za prevenciju od bora, zatezanje kože, pomlađivanje, liječenje akni te smanjenje pora i ožiljaka.

PR


O licu sam Vam sve rekla pa prelazimo na noge i celulit!
Cilj nam je bio smanjenje celulita i obujma na području butina. Uspjeli smo skinuti 4cm na svakoj nozi, a celulit je jedva bio vidljiv! Neću lagati da smo sve skinuli iz razloga sto je celulit jako teško skinuti do kraja, a i 3 mjeseca je dosta kratko razdoblje za takvo nešto.

Tretmani koje smo radili su: Limfna drenaža, COOLSHAPE - zaleđivanja masnoće i COAXMED DUESHAPE.

S limfnom drenažom postiže se ravnoteža tekućina u organizmu. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

COOLSHAPE je hlađenje tkiva. Masno tkivo se na odabranim mjestima zamrzne na točno određenoj temperaturi. Za to vrijeme masne stanice se kristaliziraju i raspadaju, potom se postupno izlučuju iz organizma sljedećih nekoliko tjedana. Masne stanice su vrlo osjetljive na hladnoću. Vakumski aplikator uzrokuje povećani krvni tlak u odabranom području, stoga klijent ne osjeća hladnoću. Metoda je u potpunosti bezbolna.

PR


COAXMED DUESHAPE je kombinacija diodnog lasera, cryo i ritmičkog vakuma. Dobitna kombinacija sa tri različite tehnologije. Tretman je bezbolan, učinkovit i siguran. Pruža iznimnu ugodu koja se opisuje kao vruća dubinska masaža tijela na početku tretmana u sredini tretmana se radi Vasculaser koji daje iznimni osjećaj ugode linfna drenaža i osjećaj hlađenja. Coaxmed je jedinstveni ultrazvučni tretman koji razbija membrane masnih stanica, masne stanice se uništavaju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride. Naime, ovaj tretman djeluje na uzroke – razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna što je osnova u uklanjanju celulita. S obzirom na činjenicu da ultrazvuk daje nezamjenljive rezultate u terapiji skidanja celulita i masnih nakupina, Coaxmed pravi je izbor za rješavanje ovih problema. Rezultati vidljivi nakon prvog tretmana dok je za najbolje rezultate potrebno napraviti minimalno 5 tretmana.

PR


Eto to je to od tretmana za tijelo!

Otišla sam 3 puta na solarij s mjeračem; mjeri Vam stupanj pigmenata u koži i prema tome određuje jačinu lampi i duljinu sunčanja - mrak stvar!

PR


Kosu sam također sredila u Beauty centru Božica i mogu Vam reći da sam i s time zadovoljna! Prelazak u platinum blonde je zahtjevan proces, a cure su ga odradile i više nego savršeno!
Kosu smo uljepšale sa tretmanom za hranjenje kose i tretmanom “Split Ender” koji ne skraćuje dužinu kose!
Nakon ovih tretmana, zabljesnut ćete kao najljepša mladenka na svijetu, jedino vam još preostaje reći DA.

PR


PR