Svaka mladenka želi na svoj dan izgledati savršeno. No, to ponekad zahtjeva kvalitetnu i dugotrajnu pripremu. Nakon svojeg spektakularnog vjenčanja, poznata blogerica Petra @fashfitlifestyle podijelila je s nama kako je tekla njena priprema i koliko unaprijed je krenula sa pripremom svih detalja.

 Podijelit ću s vama moje “beauty” pripreme koje svaka mladenka obavlja; neke curke to u zadnji čas, neke mjesecima ranije, a meni je trebalo točno 3 mjeseca!

Prehrana se sastojala najviše od proteina. Izbjegavala sam šećer i ugljikohidrate tako da sam najčešće jela salate s mesom (piletina) ili ribom (tuna). Pila sam preko 2L vodne dnevno i ubacila zeleni čaj za doručak. Bitno je da jedete manje obroke 5-6 puta dnevno. Tako Vam metabolizam bolje funkcionira i imate veće šanse da izgubite višak kilograma! Ja sam uspjela izgubiti 7kg i 4cm u obujmu svake noge tj. butine. To je zapravo i bio moj cilj - više noge nego išta drugo iz razloga sto sam imala kombinezon kao što ste već i vidjele i ljepše je stajao na “tanje” noge. Inače se ne zamaram previše s time i mislim da svatko treba težiti za “zdravim” a ne “lijepim”; ali vjenčanje je bilo izvanredni slučaj pa sam malo popustila hehe. Što se treninga tiče više sam radila sa svojom težinom tijela i izbjegavala preteške utege. Puno sam radila cardia i TRX-a.

PR PR

Sada kada smo na brzinu prošli “fit” dio prelazimo na dio koji sam odradila u Beauty Centru Božica!
U mom slučaju radili smo najviše na koži lica i smanjenju obujma na području butina, kao i na smanjenju celulita.

Pa počnimo od kože lica:
Cilj nam je bio hranjenje i čišćenje kože kako bi ona izgledala svježe i nahranjeno jer nisam htjela previše šminke.

Tretmani koje smo radili su: Čišćenje lica, mikrodermoabrazija, zračni tretman s kisikom i Coaxmed SKIN TITE.
Zašto više tretmana a ne jedan? Iz razloga sto je koži potrebna raznolikost i svaki od ovih tretmana nadograđuje jedan drugoga.

Krenuli smo s čišćenjem lica i tako odčepili pore i očistili te pripremili kožu za sljedeći tretman koji je bio mikrodermoabrazija. S njom smo postigli regeneraciju kože što znači da smo smanjili pore, djelovali na male bore i ožiljke. Ona je najbolja u kombinaciji s kisikom tako da smo nakon nje odradili zračni tretman s kisikom.
Ako niste znali kisik je najvažniji element u borbi s borama i prevenciji od istih zato što je bitan nutrijent za kolagen i elastin, a bez ta dva nutrijenta koža nije zategnuta i “svježa”. Iskreno kisik mi je najdraži tretman bio iz razloga sto se rezultat vidi odmah nakon tretmana i koža je čudo!
I kao točka na i bio je “Coaxmed SKIN TITE” s kojim smo dobili onaj završni “sjaj” na koži. Kako funkcionira? Coaxmed je najnoviji aparat na tržištu koji se koristi u više svrha. To je 3D radiofrekvecija koja ulazi u dermis, mikroiglice otvaraju kožu te aktivan sastojak ulazi dublje u kožu i stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Skin Tite je odličan za prevenciju od bora, zatezanje kože, pomlađivanje, liječenje akni te smanjenje pora i ožiljaka.

PR PR

O licu sam Vam sve rekla pa prelazimo na noge i celulit!
Cilj nam je bio smanjenje celulita i obujma na području butina. Uspjeli smo skinuti 4cm na svakoj nozi, a celulit je jedva bio vidljiv! Neću lagati da smo sve skinuli iz razloga sto je celulit jako teško skinuti do kraja, a i 3 mjeseca je dosta kratko razdoblje za takvo nešto.

Tretmani koje smo radili su: Limfna drenaža, COOLSHAPE - zaleđivanja masnoće i COAXMED DUESHAPE.

S limfnom drenažom postiže se ravnoteža tekućina u organizmu. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

COOLSHAPE je hlađenje tkiva. Masno tkivo se na odabranim mjestima zamrzne na točno određenoj temperaturi. Za to vrijeme masne stanice se kristaliziraju i raspadaju, potom se postupno izlučuju iz organizma sljedećih nekoliko tjedana. Masne stanice su vrlo osjetljive na hladnoću. Vakumski aplikator uzrokuje povećani krvni tlak u odabranom području, stoga klijent ne osjeća hladnoću. Metoda je u potpunosti bezbolna.

PR PR

COAXMED DUESHAPE je kombinacija diodnog lasera, cryo i ritmičkog vakuma. Dobitna kombinacija sa tri različite tehnologije. Tretman je bezbolan, učinkovit i siguran. Pruža iznimnu ugodu koja se opisuje kao vruća dubinska masaža tijela na početku tretmana u sredini tretmana se radi Vasculaser koji daje iznimni osjećaj ugode linfna drenaža i osjećaj hlađenja. Coaxmed je jedinstveni ultrazvučni tretman koji razbija membrane masnih stanica, masne stanice se uništavaju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride. Naime, ovaj tretman djeluje na uzroke – razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna što je osnova u uklanjanju celulita. S obzirom na činjenicu da ultrazvuk daje nezamjenljive rezultate u terapiji skidanja celulita i masnih nakupina, Coaxmed pravi je izbor za rješavanje ovih problema. Rezultati vidljivi nakon prvog tretmana dok je za najbolje rezultate potrebno napraviti minimalno 5 tretmana.

PR PR

Eto to je to od tretmana za tijelo!

Otišla sam 3 puta na solarij s mjeračem; mjeri Vam stupanj pigmenata u koži i prema tome određuje jačinu lampi i duljinu sunčanja - mrak stvar!

PR PR

Kosu sam također sredila u Beauty centru Božica i mogu Vam reći da sam i s time zadovoljna! Prelazak u platinum blonde je zahtjevan proces, a cure su ga odradile i više nego savršeno!
Kosu smo uljepšale sa tretmanom za hranjenje kose i tretmanom “Split Ender” koji ne skraćuje dužinu kose!
Nakon ovih tretmana, zabljesnut ćete kao najljepša mladenka na svijetu, jedino vam još preostaje reći DA.

PR PR

PR PR

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju