Na spomendan sv. Brune koji se po katoličkom kalendaru obilježava 6. listopada, svoj imendan slave i sve žene s imenom Bruna. Ovaj derivat muškog imena Bruno prema nekim zapisima spominje se još u 8. stoljeću i ima germansko podrijetlo, ali vrlo je popularno na latinoameričkom području.

Galerija

Numerološka analiza imena Bruna otkriva kako su njegove nositeljice jako osjećajne osobe. Neki tu osjećajnost često krivo tumače kao preveliku osjetljivost, ali Brune su samo u doticaju sa svojim emocijama i ne boje se izraziti ih.

Biramo najljepše ime za djevojčice, glasajte za svog favorita

Odane su, dobrodušne i vrlo brižne, a tuđu dobrobit staviti će ispred vlastite. Brune su često pravi introverti i vole svoj mali krug provjerenih ljudi u kojem najviše uživaju.

Odlikuje ih snažna radna etika i pravi su timski igrač, na glasu kao osobe na koje se uvijek možete osloniti jer će svoje obveze izvršiti i prije roka.

Bruna Marquezine Foto: Afp

Imaju otvoren um, vole duboke analize svog unutarnjeg emotivnog svijeta i razgovori s Brunama jednostavno nemaju kraja. Čvrsto se drže svojih stavova i nepokolebljive su kada znaju da su u pravu.

Iskrene su i sigurno vam neće podilaziti u komunikaciji, ali će u svakoj raspravi ostati civilizirane i pristojne.

Hrvatska pjevačica Bruna Oberan Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell

Kakve su osobe koje nose ime Svjetlana?

Kakve su osobe koje nose ime Anđelka?

Kakve su osobe koje nose ime Gabrijela?