Iako nam pogled na vremensku prognozu možda tako ne govori, ali ljeto i visoke temperature samo što nisu stigli. Upravo je zbog toga sada pravi trenutak da se za njega kvalitetno pripremite, zbog čega smo vam u nastavku pripremili nekoliko savjeta o tome koja je muška obuća najbolja za ljeto ovisno o tome kako ga planirate provesti.

Lagane tenisice – za sve sportske aktivnosti

Ako planirate aktivno provesti svoje ljeto, baveći se različitim sportovima, tada su udobne lagane tenisice prvi izbor. Potražite modele od prozračnih materijala koji će vašim stopalima omogućiti prozračnost, a istovremeno im osigurati stabilnost na svakom koraku. Isto tako, čak i ako vam aktivan odmor nije u planu, tenisice je zbilja jednostavno ubaciti u baš sve ljetne modne kombinacije, od onih s trapericama i polo majicama, kratkim hlačama i majicama kratkih rukava sa zanimljivim printom do onih sasvim sportskih – izbor je na vama!

Sportske sandale – za duge ljetne šetnje

U slučaju pak da više volite pružiti potpunu slobodu svojim stopalima, tada pogledajte brojne modele sportskih sandali koje će čvrsto držati vaš gležanj, ali i omogućiti neometanu cirkulaciju zraka. Ovi su modeli cipela dostupni u brojnim varijantama i kombinacijama boja zahvaljujući čemu ćete vrlo jednostavno pronaći onaj koji će idealno odgovarati i vašem modnom stilu, ali i svakodnevnim potrebama. Bogat izbor najraznovrsnijih modela muških sandala pronaći ćete na https://answear.hr/k/muskarci/obuca/natikace-i-sandale/sandale gdje ćete sigurno naći one koje su savršene za vas i vaše ljetne planove.

PR Foto: PR


Espadrile, za potpunu ležernost

Brojnima među nama prva asocijacija na ljeto je opuštenost i ležernost, a to ne opisuje ništa bolje od laganih i prozračnih espadrila. Espadrile će vam omogućiti udobnost, ali i odličan moderan izgled – kombinirajte ih s udobnim trapericama, kratkim hlačama ili pak kupaćim hlačama za plažu i vaša će savršena modna kombinacija biti spremna u trenu. Za posebno elegantan izgled, kombinaciju s espadrilama nadopunite polo majicom kratkih ili dugih rukava, ovisno o vremenskoj prognozi. Zaljubljenici u modne trendove s posebnim će zadovoljstvom odabrati espadrile i druge modele ljetne obuće od popularnih modnih brendova kao što je, na primjer, Polo Ralph Lauren, a zahvaljujući bogatom izboru dostupnih boja i modela, vrlo ćete jednostavno pronaći one koje će se idealno uklapati u sve vaše ljetne outfite.


Natikače – prvi izbor za ljeto

Na kraju, ako planirate barem dio svojeg ljeta provesti na plaži, bazenu, rijeci, jezeru ili jednostavno svojem dvorištu, tada su natikače apsolutno nezaobilazna muška ljetna obuća. Sandale su dostupne u zbilja širokom spektru različitih modela, od onih elegantnijih varijanti od prirodne ili umjetne kože koje slobodno možete nositi i tijekom popodnevnih šetnji gradom do onih od umjetnih materijala koje ćete rado nositi na plažu ili bazen. Ljubiteljima mode posebno će se svidjeti natikače popularnih modnih brendova s jasno istaknutim logotipom njihovog najdražeg brenda.