Brojni su političari danas izašli na birališta kako bi glasali na izborima za Europski parlament, a među njima je bila i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Galerija

Svoju građansku dužnost ispunila je u društvu supruga Jakova, a pažnju je privukla njezina odjevna kombinacija kakvu ne viđamo često. Bivša predsjednica ima istančani modni stil, a mnogi su primijetili da svoje odjevne kombinacije odlično bira sukladno mjesto i prilici.

Svoj predsjednički mandat obnašala je u efektnim kostimima, haljinama i odijelima, a na biračko mjesto izašla je u elegantnom crnom odijelu, odjevnom komadu za koji bismo mogli reći da jednak maloj crnoj haljini, ali za nešto ozbiljnije prigode.

Kolinda Gravar Kitarović u odijelu i tenisicama Foto: Matija Habljak/Pixsell

Hlače ravnog kroja i strukirani sako sa sjajnim ovratnikom kombinirala je uz košulju upečatljive zelene boje s mašnom i tako razigrala naizgled jednostavno modno izdanje.

Ipak, najviše pažnje privukao je odabir obuće – uz svečano odijelo, bivša je predsjednica odabrala crne sportske tenisice i tako pokazala da je udobnost ipak na prvom mjestu.

Uz svečana odijela obično biramo klasične cipele na visoku petu ili pak balerinke, a kombinacija odijela i tenisica u zadnje je vrijeme postala vrlo popularna. 

Kolinda Gravar Kitarović u odijelu i tenisicama Foto: Matija Habljak/Pixsell

U anketi nam recite odobravate li najnoviji modni odabir Kolinde Grabar Kitarović. 

Provjerite kako se modni stil bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović mijenjao s godinama.

Od elegantnih haljina do kožnjaka i marti: Kako je Kolinda Grabar-Kitarović promijenila "predsjednički" stil?