Svi smo u životu prošli kroz modne transformacije, eksperimentirali s odjećom i frizurama, a onda smo u jednom trenutku pronašli svoj stil, shvatili što nam najbolje pristaje, u čemu se osjećamo najbolje i potom počeli formirati svoj modni identitet.

Galerija Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +22 Kolinda Grabar-Kitarović na premijeri u riječkom HNK-u 2007.

Slavni nemaju tu privilegiju da svoja modna preispitivanja zadrže za sebe jer fotografi redovito zabilježe njihova kombinacije u raznim prigodama, a upravo se zahvaljujući fotografima uvijek možemo prisjetiti stilskih transformacija poznatih osoba.

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Cropix)

Kolinda Grabar-Kitarović na premijeri u riječkom HNK-u 2007. Kolinda Grabar-Kitarović na premijeri u riječkom HNK-u 2007. (Foto: Tea Cimas/Cropix)

U posljednje vrijeme sve se više piše o stilu Kolinde Grabar-Kitarović. Svi se slažu kako bivša hrvatska predsjednica izgleda fantastično, a po mišljenju mnogih njezino odijevanje nikad nije bilo bolje.

Kolinda Grabar-Kitarović 2022. na gala večeri povodom 30. godišnjice američko-hrvatskih diplomatskih odnosa Kolinda Grabar-Kitarović 2022. na gala večeri povodom 30. godišnjice američko-hrvatskih diplomatskih odnosa (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Na utakmici između Brazila i Švicarske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru pokazala je da modu uistinu prati pomno. Naime, na tribine je došla u kockastoj košulji iz zajedničke kolekcije modne kuće Louis Vuitton i brenda Nigo, u čijem je stvaranju glavnu ulogu imao dizajner Virgil Abloh, kreativni direktor muških LV kolekcija.

Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Utakmica je održana na dan prve godišnjice smrti neprežaljenog Abloha, čiji je prerani odlazak šokirao svijet mode. U spomen na legendarnog dizajnera Virgila Abloha, velikog zaljubljenika u Hrvatsku i Vatrene, koji je preminuo točno na današnji dan prije godinu dana, nosila sam njegovu košulju, nadahnutu hrvatskim kvadratićima. Hvala mu na tom predivnom poklonu, napisala je tada na svojem službenom profilu na Instagramu.

1, 2, 3 ili 4? Izaberite najbolje navijačko izdanje Kolinde Grabar-Kitarović Kolinda Grabar Kitarović na utakmici između Hrvatske i Belgije Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo +2 Kolinda Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji na utakmici između Hrvatske i Kanade

Veliku dozu modne domišljatosti pokazala je prilikom odabira odjeće za utakmicu između Hrvatske i Kanade, na koju je došla u narodnoj nošnji i oduševila Hrvate svojim potezom.

Kolinda Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji na utakmici između Hrvatske i Kanade Kolinda Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji na utakmici između Hrvatske i Kanade (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Naravno, nisu tribine stadiona jedino mjesto na kojem je oduševljavala svojim kombinacijama. Primjerice, za ministarski sastanak u okviru IV. sastanka Partnerstva za transatlantsku energetsku i klimatsku suradnju odabrala je decentno crno odijelo, bluzu s mašnom i jedne od najpopularnijih klasičnih salonki – model u bež nijansi uz koji svaka kombinacija izgleda elegantnije.

Poslovna elegancija Kolinde Grabar-Kitarović - 1 Poslovna elegancija Kolinde Grabar-Kitarović - 1 (Foto: Zeljko Puhovski/Cropix)

Na proslavu 20. godišnjice rada Karate kluba Hercegovina – Zagreb došla je u svevremenskoj crnoj kombinaciji nadopunjenoj odvažnim salonkama modne kuće Louis Vuitton.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte kako se stil Kolinde Grabar-Kitarović mijenjao s godinama.

Kolinda Grabar-Kitarović na proslavi 20. godišnjice Karate kluba Hercegovina-Zagreb Kolinda Grabar-Kitarović na proslavi 20. godišnjice Karate kluba Hercegovina-Zagreb (Foto: Zeljko Hladika/Pixsell)

Haljina Kolinde Grabar-Kitarović koja je nadmoćno pobijedila odabir Melanije Trump Kolinda Grabar Kitarović u bijeloj haljini u Katru Kolinda Grabar-Kitarović na dan inauguracije 2015. godine Na inauguraciji Zorana Milanovića 2020. godine +7 Opća skupština Ujedinjenih naroda 2019. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju