Glumica Angelina Jolie u Rimu snima svoj novi film "Without Blood". Poznata glumica ovaj put ima ulogu redateljice trilera koji se temelji na istoimenom bestseleru talijanskog pisca Alessandra Baricca.

Galerija

Pauze od snimanja koristi za druženje s obitelji i obilazak grada. Ovaj put fotografi su je snimili dok je s kćeri Zaharom obilazila Vatikanske muzeje.

Radi se o jednom od najvećih i najstarijih muzeja na svijetu, u kojem je smještena golema zbirka umjetničkih djela koja su prikupljana stoljećima. Postoje ukupno 24 galerije ili sobe, a posljednja prostorija u koju posjetitelji ulaze je Sikstinska kapela.

Muzeji sadrže otprilike 70 tisuća djela, a njih 20 tisuća je izloženo.

Angelina Jolie u posjetu Vatikanskim muzejima - 4 Foto: Profimedia

S obzirom na to da se temperature u Rimu ovih dana također približavaju 40 Celzijevih stupnjeva, glumica je odjevnu kombinaciju za odlazak u posjet Vatikanu i Vatikanskim muzejima prilagodila vrućinama, ali i mjestu koje posjećuje.

Za odlazak u Vatikan odjenula je lepršavu bijelu haljinu midi dužine koja je sužena u struku, dok se donji dio širi u suknju A-kroja. Preko haljine je nosila prozračnu vestu kratkih rukava.

Angelina Jolie: "Lažna" maksi haljina ispod koje treba nositi hlače

Angelina Jolie: Tri komada koja svaka žena voli imati kao dio ljetne garderobe

Bijelu haljinu uparila je s rupičastim natikačama modne kuće Valentino u bež boji. Radi se o modelu s ravnim potplatima, a glumica toliko voli natikače ove modne kuće da ih ima u nekoliko različitih boja i nosi ih u raznim prigodama. U ruci je nosila bež torbicu.

Angelina Jolie u posjetu Vatikanskim muzejima - 5 Foto: Profimedia