Glumica Angelina Jolie u Rimu snima svoj novi film "Without Blood". Poznata glumica ovaj put ima ulogu redateljice trilera koji se temelji na istoimenom bestseleru talijanskog pisca Alessandra Baricca.

Galerija Angelina Jolie Angelina Jolie u posjetu Vatikanskim muzejima - 5 Angelina Jolie u posjetu Vatikanskim muzejima - 3 +2 Angelina Jolie u posjetu Vatikanskim muzejima - 2

Pauze od snimanja koristi za druženje s obitelji i obilazak grada. Ovaj put fotografi su je snimili dok je s kćeri Zaharom obilazila Vatikanske muzeje.

Radi se o jednom od najvećih i najstarijih muzeja na svijetu, u kojem je smještena golema zbirka umjetničkih djela koja su prikupljana stoljećima. Postoje ukupno 24 galerije ili sobe, a posljednja prostorija u koju posjetitelji ulaze je Sikstinska kapela.

Muzeji sadrže otprilike 70 tisuća djela, a njih 20 tisuća je izloženo.

Angelina Jolie u posjetu Vatikanskim muzejima - 4 Glumici je društvo pravila kći (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da se temperature u Rimu ovih dana također približavaju 40 Celzijevih stupnjeva, glumica je odjevnu kombinaciju za odlazak u posjet Vatikanu i Vatikanskim muzejima prilagodila vrućinama, ali i mjestu koje posjećuje.

Za odlazak u Vatikan odjenula je lepršavu bijelu haljinu midi dužine koja je sužena u struku, dok se donji dio širi u suknju A-kroja. Preko haljine je nosila prozračnu vestu kratkih rukava.

Angelina Jolie u maksi haljini talijanske dizajnerice Alberte Ferretti - 4 Angelina Jolie: "Lažna" maksi haljina ispod koje treba nositi hlače

Kombinacija Angeline Jolie za šetnju Rimom - 6 Angelina Jolie: Tri komada koja svaka žena voli imati kao dio ljetne garderobe

Bijelu haljinu uparila je s rupičastim natikačama modne kuće Valentino u bež boji. Radi se o modelu s ravnim potplatima, a glumica toliko voli natikače ove modne kuće da ih ima u nekoliko različitih boja i nosi ih u raznim prigodama. U ruci je nosila bež torbicu.

Angelina Jolie u posjetu Vatikanskim muzejima - 5 Angelina Jolie posjetila je Vatikanske muzeje (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju