Da sada svoju najbolju prijateljicu pitate što je to što najviše želi od života, što mislite kakav biste odgovor dobile?

 

 

Galerija

Pretpostavimo da bi odgovor bio na tragu toga da najviše želi biti sretna, voljeti i biti voljena, ispunjena, ostvarena, da jednostavno rečeno želi biti kompletno zadovoljna.
Život koji danas živimo nimalo ne nalikuje onom od početka prošlog stoljeća. Svakodnevno jurimo, ispunjavamo neopisivo mnogo zadataka, kontaktiramo s nevjerojatno mnogo ljudi, stalno smo dostupni, stalno smo povezani. Posao nerijetko nosimo domovima, o njemu pričamo na kavama, a sve ćemo se složiti da je upravo ta „kava“ vrijeme kada bismo ponajviše voljele pričati o tome kako postati kompletno zadovoljne. Tu su djeca, partneri, roditelji, psi, mačke, naši hobiji, još onaj jedan mail koji nisam poslala, jurnjava u trgovinu po toaletni papir i paket jaja za doručak, prašina na policama, i hrpetina rublja koja čeka biti oprana…
Kada bi barem to sve netko mogao umjesto nas obaviti, barem jednom tjedno…da možemo biti slobodne i raditi na tome da postanemo kompletno zadovoljne.

PR

Nova najbolja prijateljica u tvom domu

Tehnologija nam, priznat ćemo, ide niz dlaku sve više. Toliko je uznapredovala i služi nam da možemo reći kako će nas jednoga dana kompletno zamijeniti. No, do tada uživajmo u njenim blagodatima i svemu što može odraditi umjesto nas kako bismo i mi što više uživale.
Ta hrpa rublja koju gledaš i znaš da je moraš ubaciti u perilicu te u bilježnicu s popisom „to do“ stvari pored rublje staviti kvačicu danas može biti duplo brže oprana. Da, da, zahvaljujući najnovijoj QuickDrive™ tehnologiji iz Samsunga najnovije perilice rublja pravi su mali čarobnjaci, a nastale su tako što je Samsungov tim pitao korisnike diljem svijeta što od perilice žele. Jasno je, s obzirom što na raspolaganju imamo, da su svi željeli više vremena za sebe i visoku kvalitetu izvedbe.

PR

Govorimo o pranju rublja, istina je, ali sjetite se koliko vam je važna svaka minuta za vas, koliko vam je važno znati kada će se ruiblje oprati i hoće li se oprati kako treba, ili neće baš sve biti kako ste zamislile pa će se ciklusi ponavljati. E, ove perilice zahvaljujući QuickDrive™ tehnologiji, velikom glavnom bubnju i stražnjoj ploči omogućuju kretanje rublja gore i dolje te lijevo i desno, te tako stvara snažniji i intenzivniji ciklus pranja za koji je potrebno gotovo upola manje vremena od ostalih usporedivih Samsung perilica, tijekom kojeg se brzo, nježno i temeljito pere prljavština s rublja. Ova čarobnjak-perilica kompatibilna je i sa Samsungovim Smart Things ekosustavom. Njen Q-rator pomoćnik prilikom pranja ima pametne karakteristike. Ova perilica ne samo da će sjajno i brzo oprati vaše rublje već će prema vašoj procjeni, sugerirati optimalne cikluse pranja na temelju boje, vrste tkanine i stupnju uprljanja, ima planer ciklusa pranja rublja, a njen HomeCare čarobnjak nadzire perilicu kako bi je održavao pri optimalnim radnim učinkom.

PR

Ukratko, toliko je jednostavna za uporabu da možete otići, primjerice na pilates i NJEMU ostaviti poruku da je upali… Nema kompliciranih kombinacija programiranja, zbunjujućih uputa i konfuznih brojki…Ali, napomenite mu da ipak žuta i vrišteće crvena ne bi trebale skupa u bubanj. Tu, nažalost, staju čarobne moći vaše nove prijateljice.