Da sada svoju najbolju prijateljicu pitate što je to što najviše želi od života, što mislite kakav biste odgovor dobile?

 

  Galerija PR PR PR +1 PR Pretpostavimo da bi odgovor bio na tragu toga da najviše želi biti sretna, voljeti i biti voljena, ispunjena, ostvarena, da jednostavno rečeno želi biti kompletno zadovoljna.
Život koji danas živimo nimalo ne nalikuje onom od početka prošlog stoljeća. Svakodnevno jurimo, ispunjavamo neopisivo mnogo zadataka, kontaktiramo s nevjerojatno mnogo ljudi, stalno smo dostupni, stalno smo povezani. Posao nerijetko nosimo domovima, o njemu pričamo na kavama, a sve ćemo se složiti da je upravo ta „kava“ vrijeme kada bismo ponajviše voljele pričati o tome kako postati kompletno zadovoljne. Tu su djeca, partneri, roditelji, psi, mačke, naši hobiji, još onaj jedan mail koji nisam poslala, jurnjava u trgovinu po toaletni papir i paket jaja za doručak, prašina na policama, i hrpetina rublja koja čeka biti oprana…
Kada bi barem to sve netko mogao umjesto nas obaviti, barem jednom tjedno…da možemo biti slobodne i raditi na tome da postanemo kompletno zadovoljne.

PR PR

Nova najbolja prijateljica u tvom domu

Tehnologija nam, priznat ćemo, ide niz dlaku sve više. Toliko je uznapredovala i služi nam da možemo reći kako će nas jednoga dana kompletno zamijeniti. No, do tada uživajmo u njenim blagodatima i svemu što može odraditi umjesto nas kako bismo i mi što više uživale.
Ta hrpa rublja koju gledaš i znaš da je moraš ubaciti u perilicu te u bilježnicu s popisom „to do“ stvari pored rublje staviti kvačicu danas može biti duplo brže oprana. Da, da, zahvaljujući najnovijoj QuickDrive™ tehnologiji iz Samsunga najnovije perilice rublja pravi su mali čarobnjaci, a nastale su tako što je Samsungov tim pitao korisnike diljem svijeta što od perilice žele. Jasno je, s obzirom što na raspolaganju imamo, da su svi željeli više vremena za sebe i visoku kvalitetu izvedbe.

PR PR

Govorimo o pranju rublja, istina je, ali sjetite se koliko vam je važna svaka minuta za vas, koliko vam je važno znati kada će se ruiblje oprati i hoće li se oprati kako treba, ili neće baš sve biti kako ste zamislile pa će se ciklusi ponavljati. E, ove perilice zahvaljujući QuickDrive™ tehnologiji, velikom glavnom bubnju i stražnjoj ploči omogućuju kretanje rublja gore i dolje te lijevo i desno, te tako stvara snažniji i intenzivniji ciklus pranja za koji je potrebno gotovo upola manje vremena od ostalih usporedivih Samsung perilica, tijekom kojeg se brzo, nježno i temeljito pere prljavština s rublja. Ova čarobnjak-perilica kompatibilna je i sa Samsungovim Smart Things ekosustavom. Njen Q-rator pomoćnik prilikom pranja ima pametne karakteristike. Ova perilica ne samo da će sjajno i brzo oprati vaše rublje već će prema vašoj procjeni, sugerirati optimalne cikluse pranja na temelju boje, vrste tkanine i stupnju uprljanja, ima planer ciklusa pranja rublja, a njen HomeCare čarobnjak nadzire perilicu kako bi je održavao pri optimalnim radnim učinkom.

PR PR

Ukratko, toliko je jednostavna za uporabu da možete otići, primjerice na pilates i NJEMU ostaviti poruku da je upali… Nema kompliciranih kombinacija programiranja, zbunjujućih uputa i konfuznih brojki…Ali, napomenite mu da ipak žuta i vrišteće crvena ne bi trebale skupa u bubanj. Tu, nažalost, staju čarobne moći vaše nove prijateljice.
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju