Ljeto je godišnje doba kada najviše eksperimentiramo sa svojim izgledom jer smo opušteni, posebice na godišnjem odmoru, i željni promjena.

Galerija

Nokti također ljeti prolaze razne promjene i koji god trend isprobamo, nećemo pogriješiti – što otkačenije, to bolje.

Zanimljiva suptilna otkačenost dolazi s novim trendom – korejskim stilom manikure. Ovaj je tip manikure s pravom zaludio društvene mreže jer odlično ističe preplanulu put zbog nježnih nijansi koje njime dominiraju, a ljetni štih daju im razni ukrasi koji sve pomiču na višu razinu i čine ove nokte savršenima baš za ljeto.

Korejska manikura savršena je za ljeto Foto: Instagram@sakurabloom.nail

Baza je gotovo uvijek svjetloružičasta manikura, peach fuzz, bež ili bijela, a različite varijante ukrasa i načina lakiranja nadograđuju nude jednostavnost.

Korejska manikura savršena je za ljeto Foto: Instagram@low.nail

Nježnu baznu boju može se nadograditi ombre ili blush efektom, a česti su i tzv. jelly nails s efektom gumenih bombona.

Korejska manikura savršena je za ljeto Foto: Instagram@girlbossvn

Ipak, najčešći, a ujedno i najljepši za ljetne dane dugi su ili kraći nokti nalakirani u nježnoj boji, a potom ukrašeni naljepnicama različitih, uglavnom slatkih i romantičnih motiva – mašnica, cvjetova, voća, raznih bisera i perlica.

 

 

Ako nisu u pitanju naljepnice, s kojima se lako možete poigrati i sami kod kuće, riječ je o oslikavanju nude površine noktiju, a tu se možete prepustiti u ruke stručnjaku.

 

 

3D efekt, šljokice, dijamanti – potpuno je nevažno što ćete odlučiti uklopiti u vlastiti stil, sve dok prati nježnu estetiku koja će oduševiti ljubiteljice klasike s pomakom.

 

 

 

 

 

 

Kakve lijepe nijanse: 15 dokaza da su plave manikure stvorene za ljetne dane

Trend stvoren za ljeto: Dok čekate morski, uživajte u zalasku sunca na svojim noktima

Za sve prilike: Povratak manikure koju žene baš jako vole