Ružičasta, narančasta, boja lavande, mint zelena... Boje su to koje u ljetnim mjesecima često biramo kada je u pitanju manikura. Ipak, ove godine jedna je boja posebno popularna kada pričamo o lakiranju noktiju, a to je plava.

Galerija Plave manikure stvorene za ljeto - 5 Plave manikure stvorene za ljeto - 15 Plave manikure stvorene za ljeto - 14 +11 Plave manikure stvorene su za ljeto

Plave manikure ovo biste ljeto mogli viđati na svakom koraku, a možda već sad, dok čitate ovaj tekst, bacate pogled na svoje plavim lakom nalakirane nokte.

Plavi lakovi popularnost duguju svojoj svestranosti, a sjajna stvar je ta da postoji cijeli niz nijansi plave boje za svačiji ukus. Azurna, puderasto plava, tamnoplava... uistinu postoji opcija za svakoga.

Da svaka od tih plavih nijansi izgleda sjajno na noktima dokazuju i fotografije u našoj galeriji.

Elegantnu manikuru koja je zaludjela društvene mreže možete napraviti i sami u pet jednostavnih koraka Mramorni nokti Mramorni nokti Mramorni nokti +17 Mramorni nokti

Tamo smo izdvojili 15 fotografija plavih manikura zbog kojih ćete i sami poželjeti na noktima imati jednu od omiljenih ljetnih boja.

Plave manikure stvorene za ljeto - 11 Plave manikure stvorene su za ljeto (Foto: Shutterstock)

Plave manikure stvorene za ljeto - 4 Plave manikure stvorene su za ljeto (Foto: Shutterstock)

Plave manikure stvorene za ljeto - 3 Plave manikure stvorene su za ljeto (Foto: Shutterstock)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju