Olivia Henson i vojvoda od Westminstera, Hugh Grosvenor, vjenčali su se u katedrali Chester u Velikoj Britaniji. Među uzvanicima bili su i brojni članovi britanske kraljevske obitelji, uključujući princa Williama. Mladenka je zablistala u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne.

Galerija

Britanska dizajnerica sa sjedištem u Londonu Emma Victoria Payne kreirala je vjenčanicu od svilenog krep satena i organze boje bjelokosti s izvezenim detaljima na izrezu i rukavima. Elegantna haljina upotpunjena je odvojivim šlepom dugim dva metra, dugačkim velom ukrašenim personaliziranim inicijalima i datumom vjenčanja te tijarom s listovima biljke mirte, koju je za mladenke obitelji Grosvenor izradila slavna draguljarska kuća Faberge.

Olivia Henson udala se u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne - 3 Foto: AFP

Tijara je u obitelji mladoženje Hugha Grosvenora od kada je izrađena 1906. godine, dok su u mladenkinu haljinu ukomponirani cvjetni motivi s vjenčanog vela njezine pra prabake, koji datira iz razdoblja oko 1880. godine.

Olivia se držala i tradicionalnog momenta da na svom vjenčanju nosi nešto plavo te je obula cipele od brušene kože plave boje, s blok petom i ukrašene velikom mašnom.

Olivia Henson udala se u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne - 4 Foto: Profimedia

Izdanje za kraljevsko vjenčanje Olivia Henson upotpunila je buketom šarenog cvijeća, ubranog iz vrtova Easton Halla, koji se sastojao od livadne trave, volovske tratinčice, perunike, ruže, klematisa, naranče, slatkog graška i drugog bilja i cvijeća.

Mladenku je do katedrale dopratio njezin otac Rupert Henson, dok je njezina majka u jednom trenutku bila zauzeta obuzdavanjem šlepa i vela koje je nosio vjetar.

Olivia Henson udala se u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne - 5 Foto: Profimedia

"Konzervativna" i predivna: Ovo je najljepša vjenčanica u 2023. godini

Odabrale čitateljice: Ovo je najljepša vjenčanica slavnih Hrvatica po vašem mišljenju