Olivia Henson i vojvoda od Westminstera, Hugh Grosvenor, vjenčali su se u katedrali Chester u Velikoj Britaniji. Među uzvanicima bili su i brojni članovi britanske kraljevske obitelji, uključujući princa Williama. Mladenka je zablistala u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne.

Galerija Olivia Henson udala se u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne - 8 Olivia Henson udala se u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne - 6 Olivia Henson udala se u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne - 5 +7 Zbog vjetra mladenka je imala malih problema s velom i šlepom

Britanska dizajnerica sa sjedištem u Londonu Emma Victoria Payne kreirala je vjenčanicu od svilenog krep satena i organze boje bjelokosti s izvezenim detaljima na izrezu i rukavima. Elegantna haljina upotpunjena je odvojivim šlepom dugim dva metra, dugačkim velom ukrašenim personaliziranim inicijalima i datumom vjenčanja te tijarom s listovima biljke mirte, koju je za mladenke obitelji Grosvenor izradila slavna draguljarska kuća Faberge.

Olivia Henson udala se u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne - 3 Mladenka Olivia Henson nosila je tijaru draguljarske kuće Faberge (Foto: AFP)

Tijara je u obitelji mladoženje Hugha Grosvenora od kada je izrađena 1906. godine, dok su u mladenkinu haljinu ukomponirani cvjetni motivi s vjenčanog vela njezine pra prabake, koji datira iz razdoblja oko 1880. godine.

Olivia se držala i tradicionalnog momenta da na svom vjenčanju nosi nešto plavo te je obula cipele od brušene kože plave boje, s blok petom i ukrašene velikom mašnom.

Olivia Henson udala se u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne - 4 Mladenka je nosila plave cipele od brušene kože (Foto: Profimedia)

Izdanje za kraljevsko vjenčanje Olivia Henson upotpunila je buketom šarenog cvijeća, ubranog iz vrtova Easton Halla, koji se sastojao od livadne trave, volovske tratinčice, perunike, ruže, klematisa, naranče, slatkog graška i drugog bilja i cvijeća.

Mladenku je do katedrale dopratio njezin otac Rupert Henson, dok je njezina majka u jednom trenutku bila zauzeta obuzdavanjem šlepa i vela koje je nosio vjetar.

Olivia Henson udala se u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne - 5 Olivia Henson udala se u vjenčanici modne kuće Emma Victoria Payne (Foto: Profimedia)

"Konzervativna" i predivna: Ovo je najljepša vjenčanica u 2023. godini Najljepša vjenčanica u 2023. godini Princeza Iman Bint Abdullah Princeza Iman Bint Abdullah +5 Kraljevsko vjenčanje u Jordanu

Odabrale čitateljice: Ovo je najljepša vjenčanica slavnih Hrvatica po vašem mišljenju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Vedran Ćorluka i Franka Batelić oženili su se 2018. Franka Batelić udala se u vjenčanici Caroline Herrere +4 Franka Batelić u vjenčanici Caroline Herrere

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju