Jordanska kraljica Rania i kralj Abdullah II. proveli su ljetni godišnji odmor u društvu svoje dvoje najmlađe djece, 22-godišnje princeze Salme i 18-godišnjeg princa Hashema. Jordan je ove godine imao čak dva kraljevska vjenčanja. Prvo se princeza Iman u ožujku udala za Jameela Alexandera Thermiotisa, investicijskog bankara iz Venezuele. Zatim je uslijedilo velebno vjenčanje prijestolonasljednika, princa Husseina, koji se u lipnju oženio arhitekticom Rajwom Al Saif.

Galerija

I Hussein i Iman donedavno su tradicionalno ljetovali sa svojim roditeljima, ali ove godine ipak su se odmarali u društvu supružnika. Možda je zato 52-godišnja kraljica Rania podijelila fotografije s ovogodišnjeg ljetovanja uz pomalo sjetan opis.

Ljeta su slađa s vama, napisala je kraljica Rania na svom službenom profilu na Instagramu. Pritom je pokazala da za privatne prigode bira znatno ležernije odjevne kombinacije, pogotovo kada je u pitanju obuća.

Lijepa kraljica bila je odjevena u dugačku crnu haljinu i bomber jaknicu modne kuće Louis Vuitton s kratkim rukavima, a na nogama je imala sandale modne kuće Prada.

Navikli smo vidjeti je u vrlo elegantnim štiklama pa je odabir sandala s gumenim potplatima i remenjem od najlona i kože bio pravo iznenađenje. I upravo je to element ove kombinacije koji se nije svidio mnogim kritičarima na društvenim mrežama.

Kraljica Rania na odmoru je nosila sandale modne kuće Prada Foto: Modesens

Sandale su horor, ne bih to kupila za sav novac ovog svijeta, nisu primjerene njezinim godinama i poziciji, stvarno mi se ne sviđaju, dio je negativnih komentara na račun modela koji je vrlo popularan ovog ljeta. Jesu li ovo nove kroksice? Posvuda su, zaključila je još jedna komentatorica s Instagrama.

S druge strane, bilo je i onih koji su stali u obranu ovog modnog odabira: Mislim da sam jedina kojoj ne smetaju sandale. Moderne su i savršene za ljeto. Osobno ih ne bih kupila zbog cijene, ali dizajn odgovara vibri kombinacije koju je kraljica Rania zamislila i bomber jakni.

U anketi nam recite sviđaju li se vama nove sandale kraljice Ranije, a u galeriji razgledajte još njezinih modnih kombinacija.

Kći kraljice Ranije udala se u jednostavnoj, elegantnoj i tako lijepoj vjenčanici

"Kao puslica": Druga vjenčanica jordanske princeze nije izazvala oduševljenje