Jordanska kraljica Rania i kralj Abdullah II. proveli su ljetni godišnji odmor u društvu svoje dvoje najmlađe djece, 22-godišnje princeze Salme i 18-godišnjeg princa Hashema. Jordan je ove godine imao čak dva kraljevska vjenčanja. Prvo se princeza Iman u ožujku udala za Jameela Alexandera Thermiotisa, investicijskog bankara iz Venezuele. Zatim je uslijedilo velebno vjenčanje prijestolonasljednika, princa Husseina, koji se u lipnju oženio arhitekticom Rajwom Al Saif.

Galerija Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 6 Kraljica Rania na krunidbi Kraljica Rania tijekom službenog posjeta Japanu +6 Kraljica Rania u jakni od tvida

I Hussein i Iman donedavno su tradicionalno ljetovali sa svojim roditeljima, ali ove godine ipak su se odmarali u društvu supružnika. Možda je zato 52-godišnja kraljica Rania podijelila fotografije s ovogodišnjeg ljetovanja uz pomalo sjetan opis.

Ljeta su slađa s vama, napisala je kraljica Rania na svom službenom profilu na Instagramu. Pritom je pokazala da za privatne prigode bira znatno ležernije odjevne kombinacije, pogotovo kada je u pitanju obuća.

Lijepa kraljica bila je odjevena u dugačku crnu haljinu i bomber jaknicu modne kuće Louis Vuitton s kratkim rukavima, a na nogama je imala sandale modne kuće Prada.

Navikli smo vidjeti je u vrlo elegantnim štiklama pa je odabir sandala s gumenim potplatima i remenjem od najlona i kože bio pravo iznenađenje. I upravo je to element ove kombinacije koji se nije svidio mnogim kritičarima na društvenim mrežama.

Kraljica Rania na odmoru je nosila sandale modne kuće Prada Kraljica Rania na odmoru je nosila sandale modne kuće Prada (Foto: Modesens)

Sandale su horor, ne bih to kupila za sav novac ovog svijeta, nisu primjerene njezinim godinama i poziciji, stvarno mi se ne sviđaju, dio je negativnih komentara na račun modela koji je vrlo popularan ovog ljeta. Jesu li ovo nove kroksice? Posvuda su, zaključila je još jedna komentatorica s Instagrama.

S druge strane, bilo je i onih koji su stali u obranu ovog modnog odabira: Mislim da sam jedina kojoj ne smetaju sandale. Moderne su i savršene za ljeto. Osobno ih ne bih kupila zbog cijene, ali dizajn odgovara vibri kombinacije koju je kraljica Rania zamislila i bomber jakni.

U anketi nam recite sviđaju li se vama nove sandale kraljice Ranije, a u galeriji razgledajte još njezinih modnih kombinacija.

Sandale kraljice Ranije su...

glasova:

Kći kraljice Ranije udala se u jednostavnoj, elegantnoj i tako lijepoj vjenčanici Princeza Iman Kći kraljice Ranije nosila je vjenčanicu modne kuće Dior Kraljica Rania i princeza Iman +6 Kraljevsko vjenčanje u Jordanu

"Kao puslica": Druga vjenčanica jordanske princeze nije izazvala oduševljenje Princeza Rajwa u prvoj vjenčanici koju potpisuje Elie Saab Princeza Rajwa u prvoj vjenčanici koju potpisuje Elie Saab Princeza Rajwa i princ Hussein na ceremoniji vjenčanja +3 Princeza Rajwa u drugoj vjenčanici s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju