Jordanski kraljevski par došao je u službeni posjet Sjedinjenim Američkim Državama. U Bijeloj kući dočekali su ih njihovi domaćini, američki predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden.

Galerija

Kralj Abdullah II. i kraljica Rania na ovaj put poveli su i svoga sina prijestolonasljednika, princa Husseina, koji se sve više pridružuje roditeljima na visokopolitičkim susretima.

Ljubitelji kraljevske mode opet su došli na svoje jer je Rania, očekivano, opet demonstrirala svu moć klasične elegancije.

Princ Hussein, kralj Abdullah II., Joe Biden, Jill Biden i kraljica Rania Foto: Profimedia

Od glave do pete bila je odjevena u komade francuske modne kuće Dior. Zvonoliku crnu suknju visoka struka napravljenu od vune i svile kombinirala je s puloverom od kašmira u sivoj boji, ukrašenim mašnom i gumbima u obliku bisera.

Kraljica Rania u Dioru od glave do pete Foto: Afp

To su novi odjevni komadi u njezinoj garderobi, a reprizno su se u ovom izdanju pojavile Diorove salonke s metalik detaljima i njihova torbica pod nazivom Tribale Promenade, s kojom se prvi put u javnosti pojavila 2022. godine tijekom službenog posjeta Omanu.

Jill Biden i kraljica Rania u Bijeloj kući Foto: Profimedia

Američka prva dama odlučila se za odjevnu kombinaciju u življoj nijansi. Za ovu prigodu odjenula je dvodijelni kostim sastavljen od suknje i sakoa s tričetvrt rukavima.

I Jill se odlučila za cipele s Diorovim potpisom. Nosila je njihove kultne salonke J'Adior, višebojnu varijantu s cvjetnim uzorkom u kojem se nazirala i nijansa slična boji kostima.

Kraljica Rania i Jill Biden Foto: Profimedia

Odaberite bolji stajling: Je li kraljica Letizia zasjenila kraljicu Raniju na susretu u Madridu?

Top ili flop? Izdanje kraljice Ranije za krunidbu podijelilo mišljenja