Nakon vjenčanja princeze Iman i njezina odabranika Jameela Alexandera Thermiotisa u ožujku ove godine, Jordan se užurbano priprema za još jedno kraljevsko vjenčanje.

Galerija

Sudbonosno da izreći će princ Hussein, sin kralja Abdulaha II. i kraljice Ranije, i njegova zaručnica Rajwa Al-Saif.

S obzirom na to da je 28-godišnji Hussein prijestolonasljednik, njegovo vjenčanje koje se održava 1. lipnja bit će znatno veće i prisustvovat će mu još veći broj uvaženih gostiju.

Kraljica Rania na tradicionalnoj ceremoniji uoči kraljevskog vjenčanja Foto: Profimedia

Baš kao i za princezu Iman, kraljica Rania priredila je uistinu posebnu djevojačku zabavu za svoju buduću snahu.

Takozvana noć kane je tradicionalna ceremonija koja se održava otprilike tjedan dana prije vjenčanja i kojom se simbolično obilježava trenutak u kojem zaručnica postaje udana žena te iz jedne obitelji prelazi u drugu.

Rania protiv Letizije: Tko je odabrao bolju kombinaciju za "primanje stoljeća"?

Na njoj sudjeluju žene iz mladenkine i mladoženjine obitelji te prijateljice, a u sklopu druženja nevjesta se oslikava kanom. S obzirom na to kako je ovo bila vrlo važna prigoda, i kraljica i njezina buduća snaha zablistale su u sjajnim izdanjima.

Kraljica Rania i njezina buduća snaha Rajwa Al-Saif Foto: Profimedia

Rajwa je nosila spektakularnu haljinu brenda Honayda napravljenu po mjeri posebno za nju. Izgledala je kao prava princeza u bijeloj kreaciji ukrašenoj zlatnim detaljima i velom.

Kraljica Rania i njezina buduća snaha Rajwa Al-Saif Foto: Profimedia

Ništa manje spektakularna nije bila ni haljina kraljice Ranije koju potpisuje Saiid Kobeisy. Couture haljine u stilu kaftana napravljena od nebeski plavog materijala ima visoki ovratnik i u struku je vezana pripadajućim remenom. Ukrašena je ručno ušivenim perlicama i blještavim vezom.

Kraljica Rania s princezom Iman Foto: Profimedia

Top ili flop? Izdanje kraljice Ranije za krunidbu podijelilo mišljenja

Tako se to radi! Kraljica Rania u izdanju koje dokazuje da je manje uistinu više