Glumačka diva Ksenija Pajić još jednom je pokazala svoj besprijekoran modni ukus na premijeri nove serije Nove TV "U dobru i zlu" u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema.

Galerija

Za ovu svečanu priliku, naša proslavljena glumica odabrala je ružičastu haljinu koja joj savršeno pristaje, ističući njezinu eleganciju i sofisticiranost.

Haljina, u prljavoj nijansi ružičaste, odiše ženstvenošću i svježinom.

Asimetričan kroj s jednim ramenom daje dozu modernosti i odvažnosti, dok naborani detalj s druge strane doprinosi dinamičnosti i razigranosti njezina izdanja. Haljina je krojena tako da se savršeno prilagođava njenoj figuri. 

Ksenija je svoj look upotpunila jednostavnim, ali elegantnim bijelim cipelama s tankim remenom, koji su dodatno izdužili njezine noge. Njena srebrna kosa, stilizirana u ležerne valove, savršeno se uklopila u ovaj romantičan i ženstven izgled, dok su decentne zlatne naušnice dale dodatni dašak glamura.

Ksenija Pajić dokazala nam je da je ružičasta boja recept za mladolik izgled, a njezina prirodnost i spontanost učinili su ovo izdanje još boljim.

Ksenija Pajić u ružičastoj haljini na premijeri serije U dobru i zlu Foto: Mirna Bartolić

Ma, kakava dizajnerska haljina! Kupila sam je u jednoj trgovini u Frankopanskoj (ulica u centru Zagreba op.a.). Ondje radi jedna divna djevojka, uz njezinu pomoć sam izabrala baš ovu haljinu, iskreno nam je otkrila proslavljena glumica. 

Haljina me osvojila bojom. Inače ne nosim takve boje pa sam bila malo skeptična prema haljini. Ali kad sam je obukla, shvatila sam da mi se boja zapravo jako sviđa i da mi dobro stoji. Još uvijek je ljeto i još uvijek je toplo, a haljina ima baš neki ljetni đir, osjećala sam se kao sladoled, govori nam kroz smijeh Ksenija Pajić.

U seriji U dobru i zlu, gledatelji će imati priliku pratiti složenu priču o Veljku Srići, čovjeku koji balansira između dvije obitelji i suočava se s posljedicama svog dvostrukog života.

Jedan od najjačih aduta serije U dobru i zlu svakako je i njezina vrhunska glumačka postava koja okuplja neke od najcjenjenijih imena hrvatskog glumišta, ali i mlade nade koje će zasigurno postati nove zvijezde.

Novu seriju gledamo već u 9. rujna u 21:15 na Novoj TV, a Kseniju ćemo tada upoznati kao Divnu Sriću, majku glavnog lika Veljka. 

Ksenija Pajić Foto: NOVA TV