Lady Gaga privlači poglede gdje god se pojavi. Bilo je tako i na 64. dodjeli glazbenih nagrada Grammy koje su noćas održane u Las Vegasu.

Lady Gaga pojavila se na najvažnijoj dodjeli glazbenih nagrada u Sjedinjenim Američkim Državama u glamuroznoj haljini rađenoj po mjeri Armani Privea.

Na prvi pogled čini se kao da je odjenula dvobojnu kreaciju s dva lica – haljinu koja je sprijeda crna, a straga bijele boje.



Riječ je zapravo o crnoj svilenoj haljini na jedno rame koja je kombinirana s našivenim dugim bijelim šlepom. Dužina haljine u potpunosti je pokrila noge američke pjevačice i njezin izbor cipela za ovu večer.

Stilisti Lady Gage – Sandra Amador i Tom Eerebout su glamuroznu haljinu sparili s dijamantnom chunky ogrlicom i pripadajućim naušnicama Tiffany & Co.

Lady Gaga na Grammyjima je odala počast svojem kolegi Tonyju Bennettu te izvela dvije pjesme s njihovog drugog zajedničkog albuma po imenu "Love for Sale" koji je između ostalog osvojio nagradu za najbolji tradicionalni pop vokalni album.

10 najljepših haljina s crvenog tepiha ovogodišnje dodjele Grammyja

Neke se mogu složiti za manje od pet minuta: Frizure s Grammyja koje su privlačile poglede

Tom prilikom presvukla se u svilenu zelenu kreaciju s velikom mašnom koja je neodoljivo podsjećala na kultni kostim Marilyn Monroe iz njezinog filma „Muškarci više vole plavuše“ iz 1953. godine.