Lady Gaga privlači poglede gdje god se pojavi. Bilo je tako i na 64. dodjeli glazbenih nagrada Grammy koje su noćas održane u Las Vegasu.

Lady Gaga pojavila se na najvažnijoj dodjeli glazbenih nagrada u Sjedinjenim Američkim Državama u glamuroznoj haljini rađenoj po mjeri Armani Privea.

Na prvi pogled čini se kao da je odjenula dvobojnu kreaciju s dva lica – haljinu koja je sprijeda crna, a straga bijele boje.



Riječ je zapravo o crnoj svilenoj haljini na jedno rame koja je kombinirana s našivenim dugim bijelim šlepom. Dužina haljine u potpunosti je pokrila noge američke pjevačice i njezin izbor cipela za ovu večer.

Stilisti Lady Gage – Sandra Amador i Tom Eerebout su glamuroznu haljinu sparili s dijamantnom chunky ogrlicom i pripadajućim naušnicama Tiffany & Co.

Lady Gaga na Grammyjima je odala počast svojem kolegi Tonyju Bennettu te izvela dvije pjesme s njihovog drugog zajedničkog albuma po imenu "Love for Sale" koji je između ostalog osvojio nagradu za najbolji tradicionalni pop vokalni album.

Slika nije dostupna 10 najljepših haljina s crvenog tepiha ovogodišnje dodjele Grammyja

Slika nije dostupna Neke se mogu složiti za manje od pet minuta: Frizure s Grammyja koje su privlačile poglede

Tom prilikom presvukla se u svilenu zelenu kreaciju s velikom mašnom koja je neodoljivo podsjećala na kultni kostim Marilyn Monroe iz njezinog filma „Muškarci više vole plavuše“ iz 1953. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju