Lady Gaga privlači poglede gdje god se pojavi. Bilo je tako i na 64. dodjeli glazbenih nagrada Grammy koje su noćas održane u Las Vegasu.

Galerija Lady Gaga uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Lady Gaga u haljini Armani Privea na Grammyjima Stražnja strana haljine Lady Gage na Grammyjima +1 Lady Gaga nastupila je na Grammyju u haljini po uzoru na Marilyn Monroe

Lady Gaga pojavila se na najvažnijoj dodjeli glazbenih nagrada u Sjedinjenim Američkim Državama u glamuroznoj haljini rađenoj po mjeri Armani Privea.

Na prvi pogled čini se kao da je odjenula dvobojnu kreaciju s dva lica – haljinu koja je sprijeda crna, a straga bijele boje.

Lady Gaga u Armani Priveu Lady Gaga u Armani Priveu (Foto: Profimedia)

Riječ je zapravo o crnoj svilenoj haljini na jedno rame koja je kombinirana s našivenim dugim bijelim šlepom. Dužina haljine u potpunosti je pokrila noge američke pjevačice i njezin izbor cipela za ovu večer.

Stilisti Lady Gage – Sandra Amador i Tom Eerebout su glamuroznu haljinu sparili s dijamantnom chunky ogrlicom i pripadajućim naušnicama Tiffany & Co.

Stražnja strana haljine Lady Gage na Grammyjima Stražnja strana haljine Lady Gage na Grammyjima (Foto: Profimedia)

Lady Gaga na Grammyjima je odala počast svojem kolegi Tonyju Bennettu te izvela dvije pjesme s njihovog drugog zajedničkog albuma po imenu "Love for Sale" koji je između ostalog osvojio nagradu za najbolji tradicionalni pop vokalni album.

Ovogodišnjim crvenim tepihom Grammyja isticale su se haljine u ružičastim nijansama 10 najljepših haljina s crvenog tepiha ovogodišnje dodjele Grammyja

Frizure na Grammyjima 2022. - 6 Neke se mogu složiti za manje od pet minuta: Frizure s Grammyja koje su privlačile poglede

Tom prilikom presvukla se u svilenu zelenu kreaciju s velikom mašnom koja je neodoljivo podsjećala na kultni kostim Marilyn Monroe iz njezinog filma „Muškarci više vole plavuše“ iz 1953. godine.

Lady Gaga nastupila je na Grammyju u haljini po uzoru na Marilyn Monroe Lady Gaga nastupila je na Grammyju u haljini po uzoru na Marilyn Monroe (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju