Lejla Filipović prisustvovala je otvorenju najutjecajnijeg filmskog festivala u regiji – onom koji je sinoć službeno otvoren u Sarajevu.

Galerija

Lejla Filipović pozirala je na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala u društvu supruga Tarika i sina Dine u raskošnoj večernjoj toaleti dostojnoj holivudskih zvijezda.

Nosila je dugu crnu haljinu sa spuštenim ramenima i dubokim dekolteom koja je istaknula njezinu ženstvenu figuru, dok je porub ove kreacije razotkrio sandale otvorenih prstiju.

Lejla Filipović na Sarajevo film festivalu sa suprugom i sinom Foto: Antonio Balic/Cropix

Bivša hrvatska misica izdanje je zaokružila metalnom pismo-torbicom te s nekoliko upečatljivih komada nakita: efektnim naušnicama, predimenzioniranom narukvicom i ogrlicom. 

Lejla Filipović došla je na premijeru filma "Nakon ljeta" proslavljenog bosanskohercegovačkog redatelja Denisa Tanovića.

Komedija je to koja progovara o zabranjenoj ljubavi, potrazi za identitetom, obiteljskim vrijednostima i drugim sličnim temama, a u čijem se središtu nalazi lik hrvatske glumice Anje Matković koja je ujedno i scenaristica filma.

Anja Matković na premijeri filma Nakon ljeta na Sarajevo Film Festivalu Foto: Antonio Balic/Cropix

Anja Matković za premijeru svojeg filma odabrala je ljetnu verziju odijela – palazzo hlače u boji bijele kave sparila je s crop-topom u istoj nijansi i predimenzioniranim prslukom, kao i crnim sandalama povišenih potpetica.

Ida Prester sa snažnom porukom Nizami, ali i svim ženama žrtvama nasilja

Tihana Lazović i Slavko Sobin: Barbie izdanje za drugu večer Sarajevo Film Festivala