Lejla Filipović podržala je svoju prijateljicu Miju Antunović, vlasnicu brenda Moel, koja je u Zagrebu otvorila svoj prvi showroom s posteljinom, mirisnim svijećama i luksuznim dekorom za kućanstvo. Lejla je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s otvorenja za koje je odabrala odjevnu kombinaciju s dodacima u jednoj od najpopularnijih jesenskih boja.

Galerija

Elegantnoj i profinjenoj boji burgundca vraćamo se čim stigne jesen, a za svoj outfit za otvorenje showrooma Mije Antunović u Zagrebu odabrala ju je i Lejla Filipović. Jako je lijepo iskombinirala sivu odjevnu kombinaciju s cipelama i torbom boje burgundca.

Lejla je odjenula fine hlače na crtu svijetlo sive boje te ih upotpunila remenom s leopard-uzorkom. Dobar kontrast "ozbiljnim" hlačama dala je majica s naramenicama sitne rebraste strukture, u stilu potkošulje, preko koje je odjenula kratku crnu jaknu. Kombinaciju je začinila salonkama na špic boje burgundca te torbicom vrlo slične nijanse s potpisom brenda Freya design.

Lejla Filipović nosi torbu brenda Freya design Foto: Instagram@freya_design

Lejla Filipović nosi model torbe Petite It, koji je jedan od najpopularnijih modela u kolekciji tog bosanskohercegovačkog brenda. Torbica ima kratku ručku za praktično nošenje u ruci te dugački remen za nošenje na ramenu ili preko tijela, koji je Lejla skinula.

Nadahnuti stilom Lejle Filipović u trgovinama smo potražili modne komade u neodoljivoj boji burgundca, a deset izdvojenih artikala pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Reserved, 79,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Lejla Filipović u omiljenim jesenskim cipelama i hulahopkama koje podižu svaku kombinaciju

Lejla Filipović u haljini stvorenoj za boginje na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala