Tradicionalnom povorkom od Hrvatskog narodnog kazališta do Cvjetnoga trga, u Zagrebu je jučer obilježen Dan ružičaste vrpce u organizaciji Hrvatskog foruma protiv raka dojke "Europa Donna".

Galerija

Ovom se važnom akcijom 25. godinu zaredom naglašava važnost ranog otkrivanja raka dojke, a podršku akciji dale su i brojne poznate osobe. Među njima je bila i Lejla Filipović.

Lejla Filipović podržala je akciju udruge Europa Donna Foto: Josip Moler/Cropix

Lijepa Lejla došla je na Cvjetni trg u ležernoj i udobnoj odjevnoj kombinaciji, kao stvorenoj za druženje na špici. Poderane traperice ravnog kroja s prorezom na dnu nogavica spojila je s pletenom prugastom dolčevitom preko koje je prebacila nezaobilazan jesenski modni adut - baloner.

Lejla Filipović na zagrebačkoj špici Foto: Josip Moler/Cropix

Modeli balonera u bež boji definitivno su među najpopularnijima na našoj ulici, a slijede ih crne varijante obožavanog odjevnog komada. Lejla je za sebe odabrala model u nepravedno zapostavljenoj tamnoplavoj boji.

Lejla Filipović na zagrebačkoj špici Foto: Josip Moler/Cropix

Upravo je ona odavno poznata kao najbolja zamjena za crnu koja je mnogima vizualno previše ozbiljna i stroga. Baš kao i crna, tamnoplava je jednako svestrana i prilagodljiva te se također smatra jednom od najelegantnijih boja.

U galeriji razgledajte nekoliko modela tamnoplavih balonera po uzoru na Lejlu Filipović.

Love & Roses, 62 EUR Foto: Next

Klasik nad klasicima: Najpoznatiji baloner na svijetu mnogi bi voljeli vidjeti u svom ormaru

Ma, vrhunski! Jesensko izdanje zgodne dame iz Zagreba kopirali smo od glave do pete

Za posao i izlaske: 15 jesenskih balonera u kojima žene izgledaju mrak