Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu u sklopu službenog posjeta jordanskog kralja i kraljice i njihova sina Španjolskoj s ciljem osnaživanja bilateralnih veza između tih dviju zemalja. Letizia i Rania srdačno su se pozdravile te su zagrljene hodale tijekom posjeta školi i radionicama National Heritage u Madridu, a obje kraljice izgledale su vrlo elegantno, svaka na svoj način.

Galerija

Kraljica Letizia bila je oličenje sofisticiranog ljetnog stila u midi haljini osvježavajućeg cvjetnog uzorka s potpisom španjolske modne kuće Diego Estrada. Haljina u kombinaciji toplih tonova crvene, zimzeleno plave i boje breskve stvara profinjenu siluetu, a kraljica Španjolske spojila ju je sa štiklama s otvorenom petom i potpisom modne kuće Carolina Herrera.

Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 2 Foto: AFP

Štikle na špic s efektom krokodilske kože imaju remenčić na peti i visoku tanku potpeticu. Te ljepotice ženstvene boje fuksije Letizia ima još od 2019. godine i dosad ih je nosila u već desetak prilika.

Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 3 Foto: AFP

Rania je pak bila vrlo elegantna u crnoj kombinaciji podignutoj s malo ružičaste boje. Kraljica Jordana nosila je lagani crni pulover ukrašen sitnim ružičastim detaljima te crnu maksi suknju koja je u predjelu struka ukrašena svjetlucavim ružičastim vezom u obliku cvijeća i leptira.

Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 6 Foto: AFP

 

Outfit je zaokružila višebojnim štiklama, također s dodatkom zagasite ružičaste, s potpisom kultnog španjolskog dizajnera Manola Blahnika te svijetlom četvrtastom torbicom luksuznog talijanskog brenda Fendi.

Obje kraljice izgledale su vrlo elegantno i profinjeno, svaka na svoj način, a u našoj anketi odlučite čiji vam se stajling više sviđa.

Kraljica Letizia u hlačama iz Stradivariusa koje su ovog ljeta pravi hit

Tako se to radi! Kraljica Rania u izdanju koje dokazuje da je manje uistinu više