Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu u sklopu službenog posjeta jordanskog kralja i kraljice i njihova sina Španjolskoj s ciljem osnaživanja bilateralnih veza između tih dviju zemalja. Letizia i Rania srdačno su se pozdravile te su zagrljene hodale tijekom posjeta školi i radionicama National Heritage u Madridu, a obje kraljice izgledale su vrlo elegantno, svaka na svoj način.

Galerija Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 9 Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 8 Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 3 +7 'Dvoboj' štikli kraljice Letizije i kraljice Ranije

Kraljica Letizia bila je oličenje sofisticiranog ljetnog stila u midi haljini osvježavajućeg cvjetnog uzorka s potpisom španjolske modne kuće Diego Estrada. Haljina u kombinaciji toplih tonova crvene, zimzeleno plave i boje breskve stvara profinjenu siluetu, a kraljica Španjolske spojila ju je sa štiklama s otvorenom petom i potpisom modne kuće Carolina Herrera.

Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 2 Kraljica Letizia odjenula je cvjetnu haljinu, a kraljica Rania crnu maksi suknju i top (Foto: AFP)

Štikle na špic s efektom krokodilske kože imaju remenčić na peti i visoku tanku potpeticu. Te ljepotice ženstvene boje fuksije Letizia ima još od 2019. godine i dosad ih je nosila u već desetak prilika.

Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 3 Kraljica Rania i kraljica Letizia susrele su se u Madridu (Foto: AFP)

Rania je pak bila vrlo elegantna u crnoj kombinaciji podignutoj s malo ružičaste boje. Kraljica Jordana nosila je lagani crni pulover ukrašen sitnim ružičastim detaljima te crnu maksi suknju koja je u predjelu struka ukrašena svjetlucavim ružičastim vezom u obliku cvijeća i leptira.

Kraljica Letizia i kraljica Rania susrele su se u Madridu - 6 Kraljica Rania i kraljica Letizia u elegantnim izdanjima za susret u Madridu (Foto: AFP)

Bolji stajling za susret u Madridu odabrala je:

glasova:
 

Outfit je zaokružila višebojnim štiklama, također s dodatkom zagasite ružičaste, s potpisom kultnog španjolskog dizajnera Manola Blahnika te svijetlom četvrtastom torbicom luksuznog talijanskog brenda Fendi.

Obje kraljice izgledale su vrlo elegantno i profinjeno, svaka na svoj način, a u našoj anketi odlučite čiji vam se stajling više sviđa.

Kraljica Letizia u hlačama iz Stradivariusa koje su ovog ljeta pravi hit Stradivarius, 45,95 EUR Kraljica Letizia i kolumbijska prva dama Verónica Alcocer Kraljica Letizia doputovala je u Kolumbiju +2 Kraljica Letizia u cargo hlačama brenda Stradivarius

Tako se to radi! Kraljica Rania u izdanju koje dokazuje da je manje uistinu više Kraljica Rania posjetila je Beit Khairat Souf Kraljica Rania družila se s predstavnicama i štićenicama udruge Alnoor Almouben Kraljica Rania družila se s predstavnicama i štićenicama udruge Alnoor Almouben +1 Kraljica Rania posjetila je Beit Khairat Souf

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju