Njihove pustolovine su postale naše, upo njihovim pravilima zavodimo muškarce, u nama bude ljubomoru, ali i divljenje zbog dizajnerskih komada koje nose. One su cure iz serije Seks i grad i otkrile su tajne svog odličnog izgleda

Svaki dan u životu Carrie, Samanthe,Charlotte i Mirande je pomno isplaniran, od odjeće koju nose do frizure i modnih dodataka koji izazivaju divljenje i zazubice pripadnica ljepšeg spola.

No, svaka od glumica, a i likovi koje glume imaju neke tajne uz pomoć kojih dodatno naglašavaju svoju ljepotu i seksepil. Bez obzira na kreativni tim koji brine o svakom detalju njihovog izgleda, postoje jednostavni trikovi kojih se i sami možete pridržavati.

Bez obzira na kreativni tim koji brine o svakom detalju njihovog izgleda, postoje jednostavni trikovi kojih se i sami možete pridržavati.

Glumica Sarah Jessica Parker glumi lik svojeglave Carrie koja kroz život korača u visokim potpeticama s potpisom.

Tajna njezinog savršenog izgleda na filmskom platnu leži u zelenom korektoru koji nanosi na lice prije odgovarajućeg pudera te na taj način prekriva sitne nedostatke na koži. Stručnjaci za make up koji brinu za savršen izgled protagonistica naglašavaju kako je važno naći savršenu boju pudera. Boju ćete najbolje odrediti ukoliko puder isprobate s unutrašnje strane podlaktice.

Vizažisti koji brinu o četiri najbolje prijateljice na filmskom platnu prilikom uređivanja Sarah Jessice Parker koriste svijetle nijanse rumenila. Ako ste svijetlog tena poput Sarah uvijek koristite ružičasto rumenilo koje će dodatno osvježiti vaš izgled.

Kako bi njezina kosa uvijek bila savršeno kovrčava frizeri sa seta na nju nanosi posebne proizvode za održavanje valovite kose. Vi takav izgled možete postići ukoliko, nakon što operete kosu, nanesete pjenu, sprej ili serum za volumen te ju prilikom sušenja 'gužvate' prstima i tako oblikujete kovrče. Na pola suhu kosu stavite pod vunenu kapu te nakon nekoliko minuta osušite sušilom do kraja.

Sarah Jessica Parker kao jednu od svojih mana uvijek ističe pretanke usne stoga vizažisti za nju uvijek koriste ruž visokog sjaja.

Samouovjerena Kristin Davis u seriji utjelovljuje pomalo naivnu i mirnu Charlotte koja njeguje konzervativni i izrazito elegantni stil odijevanja kojim želi naglasiti svoju Park Avenue adresu.

Kristin krase glatka koža i raskošan izgled. Kako bi joj koža blistala tijekom cijelog dana svoje lice detaljno čisti svako jutro prije nanošenja teške šminke te obavezno prije spavanja. Kristin koristi hidratantnu dnevnu kremu za lice koja kožu čini glatkom.

Kako bi postigli sjajan izgled kože lica jednom tjedno napravite blagi piling koji će očistiti lice od mrtvih stanica. Ne zaboravite koristiti dnevnu kremu za lice sa zaštitnim faktorom.

Žderačica muškaraca je popustila i udaje se!

Štikle, kriza i trudnoća u nastavku 'Seksa i grada'

Cynthia Nixon koja glumi uspješnu poslovnu ženu, suprugu i majku Mirandu, a uz sve obaveze ima vremena za ručkove s prijateljicama ne izlazi iz kuće bez zaštitnog faktora.

Sarah kao jednu od svojih mana uvijek ističe pretanke usne stoga vizažisti uvijek koriste ruž visokog sjaja.

Njezine plave oči, svijetla put i crvena kosa zahtijevaju posebnu njegu i oprez stoga koristi kozmetiku sa zaštitnim faktorom, a uz smeđu maskaru najdraže joj je ružičasto rumenilo.

Trik kojim se vizažisti služe prilikom stvaranja Mirandinog looka je nanošenje bijelog sjenila preko cijelog kapka do obrva, te ružičastog sjenila u  vanjski kut oka. Njezinoj puti i plavim očima najbolje pristaje smeđa maskara.

Za uvijek sjajno crvenu kosu zaslužan je serum za sjaj kojeg nanosi između dva šamponiranja. Serum nanesite samo na vrhove kako vam se kosa ne bi zamastila, ostavite ga da djeluje nekoliko minuta te nastavite s pranjem.

Optimistična Kim Cattrall glumi nesputanu ženu velikih seksualnih apetita Samanthu i najsočniju od svih likova koja ne poznaje probleme kada je u pitanju zavođenje muškaraca. PR agentica odjećom, frizurom i šminkom naglašava svoj seksepil i uživa u igri zavođenja.

Vizažisti uživaju u stvaranju njezinog looka, a Samanthin seksepil naglašavaju crvenim, roza i jarko narančastim ruževima. Za dodatan volumen usana bijelom olovkom iscrtajte gornju usnu, a na sredinu donje usne nanesite malo bež sjenila.

Tajna Samanthinog izgleda leži i u tušu koji često koristi, nanesite ga u kombinaciji s ljubičastim ili smeđim sjenilom  njezina izgleda je i u make upu kojim naglašava oči. Na donji kapak ne stavljajte crno sjenilo kako ne bi postigli krivi efekt.

Kim Cattrall svoj izgled seks bombe dodatno naglašava uvijek svježe plavom kosom, a tajna je u šamponu prilagođenom boji kose koji joj daje sjaj i mekoću. Ostavite ga na kosi 5 do 10 minuta nakon čega će kosa izgledati kako da ste ju upravo obojili.