U hrvatska i svjetska kina došao je dugoočekivani film "Barbie" s Margot Robbie u glavnoj ulozi koji je inspiriran ružičastim svijetom najpopularnije lutke na svijetu.

Galerija

Estetika novog redateljskog ostvarenja Grete Gerwig podjednako je oduševila trendseterice i modne dizajnere te obojila vizure svjetskih modnih središta u vibrantne nijanse ružičaste boje.

Ne čudi stoga što su na kraju srpnja i hrvatskim ulicama zavladale odjevne kombinacije u ružičastoj boji, a pogotovo one sastavljene od lepršavih ljetnih haljina.

Zara haljina, 49,95 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Nose se mini, midi i maksi modeli s kratkim rukavima i tankim naramenicama u kojima koža lakše diše, a koje se sjajno kombiniraju uz sandale, cipele s povišenom potplatom, špagericama i tenisicama.

Odabrati možete haljine napravljene od prirodnih tkanina i različitih mješavinama u romantičnim nijansama od prljavoružičaste do odvažne magente.

Svi ga žele: Otkriveno koji točno lak za nokte ima Margot Robbie u filmu "Barbie"

Haljina iz Zare za sve one koje su kao djevojčice željele nositi odjeću od Barbie

Baš takve haljine potražili smo u hrvatskim trgovinama i na popularnim webshopovima. Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte izbor 10 ružičastih haljina po cijeni od šest do 69 eura koje se nose ovoga ljeta.

Reserved haljina, 49,99 eura Foto: Internetske stranice proizvođača