U hrvatska i svjetska kina došao je dugoočekivani film "Barbie" s Margot Robbie u glavnoj ulozi koji je inspiriran ružičastim svijetom najpopularnije lutke na svijetu.

Galerija Ružičaste haljine veliki su hit ovog ljeta Reserved haljina, 49,99 eura Pull&Bear haljina, 5,99 eura +7 Zara haljina, 49,95 eura

Estetika novog redateljskog ostvarenja Grete Gerwig podjednako je oduševila trendseterice i modne dizajnere te obojila vizure svjetskih modnih središta u vibrantne nijanse ružičaste boje.

Ne čudi stoga što su na kraju srpnja i hrvatskim ulicama zavladale odjevne kombinacije u ružičastoj boji, a pogotovo one sastavljene od lepršavih ljetnih haljina.

Zara haljina, 49,95 eura Zara haljina, 49,95 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Nose se mini, midi i maksi modeli s kratkim rukavima i tankim naramenicama u kojima koža lakše diše, a koje se sjajno kombiniraju uz sandale, cipele s povišenom potplatom, špagericama i tenisicama.

Odabrati možete haljine napravljene od prirodnih tkanina i različitih mješavinama u romantičnim nijansama od prljavoružičaste do odvažne magente.

Svi ga žele: Otkriveno koji točno lak za nokte ima Margot Robbie u filmu "Barbie" Scena iz filma Barbie Scena iz filma Barbie Glossify (Naked) +4 OPI (Bubble Bath)

Haljina iz Zare za sve one koje su kao djevojčice željele nositi odjeću od Barbie Zara je izbacila novu Barbie kolekcije Ružičasta haljina dio je Barbie kolekcije Cijena haljine je 49,95 eura +9 Haljina bez naramenica iz Zarine kolekcije Barbie

Baš takve haljine potražili smo u hrvatskim trgovinama i na popularnim webshopovima. Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte izbor 10 ružičastih haljina po cijeni od šest do 69 eura koje se nose ovoga ljeta.

Reserved haljina, 49,99 eura Reserved haljina, 49,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju