Prošli tjedan održana je premijera filma "Barbie" u Londonu, a ekranizirana priča o slavnoj lutki i Kenu uskoro stiže u kina diljem svijeta.

Galerija Zara je izbacila novu Barbie kolekcije Ružičasta haljina dio je Barbie kolekcije Cijena haljine je 49,95 eura +9 Haljina bez naramenica iz Zarine kolekcije Barbie

O ovom filmu ne prestaje se pričati mjesecima, a ružičastom svijetu nije odoljela ni španjolska Zara koja je danas izbacila Barbie kolekciju koja se sastoji od odjeće i modnih dodataka inspiriranih popularnom lutkom, odnosno filmom.

Dio kolekcije je i ružičasta karirana midi haljina ravnog izreza, s otkrivenim ramenima. Haljina ima ušitne na prednjem dijelu, a donji dio kreacije čini suknja a-kroja.

Ružičasta haljina dio je Barbie kolekcije Ružičasta haljina dio je Barbie kolekcije (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Cijena haljine koja dolazi u veličinama od XS do XXL je 49,95 eura.

Manekenka na Zarinoj stranici uz haljinu nosi i remen, svileni rubac i sunčane naočale koji su također dio Barbie kolekcije.

U galeriji na početku testa možete pogledati izdvojenu haljinu, ali i dio drugih odjevnih komada i modnih dodataka iz Zarine Barbie kolekcije.

Top i hlače, 29,95 + 49,95 eura Top i hlače, 29,95 + 49,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pogledajte kako izgleda Barbie kuća koja se uskoro otvara za rezervacije Barbie kuća Barbie kuća Barbie kuća +9 Barbie kuća

Ružičasta je njezina boja: Mama iz centra Zagreba u kombinezonu kakav bi nosila i Barbie Ulična moda u Zagrebu - 9 Ulična moda u Zagrebu - 11 Ulična moda u Zagrebu - 6 +8 Ulična moda u Zagrebu - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju