Marko Purišić i njegova zaručnica Elizabeta Ružić izrekli su svoje veliko da i u istarskoj srednjovjekovnoj crkvi u Završju obećali si ljubav u dobru i zlu. Divan mladi i talentirani par tako je skladan i primjer prave podrške i razumijevanja, ali sami početak Elizabeti nije bio toliko obećavajuć.

Galerija

Kao i mnoge druge ljubavi u moderno doba, i ona Elizabete Ružić i Marka Purišića počela je online, preko Instagrama. Elizabeti je Marko bio zgodan i simpatičan pa ga je dodala, on je praćenje uzvratio pa su započeli s dopisivanjem.

Prvi susret bio je uzbudljiv i pun iščekivanja za oboje, a Elizabeta je bila uvjerena da nije dobro prošlo i da nije ostavila dobar dojam pa je na povratku kući prijateljici tipkala o tome kako je sigurna da joj se Marko više nikad neće javiti.

Prijateljica nije odmah pročitala poruku, a Elizabeta je uz tužne ljubavne pjesme doma razmišljala o tome kako drugog dejta sigurno neće biti. Ipak, Marko joj se javio i prije nego što je prijateljica uspjela odgovoriti, sve sumnje su otklonjene i počela je jedna lijepa priča između njih dvoje.

Osim što su privatno odličan tandem, i poslovno surađuju besprijekorno, a upravo je Elizabeta zaslužna za to što se Marko odlučio odvojiti od bendova i pod imenom Baby Lasagna predstaviti svoju glazbu. Spotovi, odjeća i cijeli njegov imidž za javnost Elizabetina su ideja i djelo, a najveću podršku pružala mu je tijekom najvećeg životnog izazova i iskustva – onog na eurovizijskoj pozornici.

Baby Lasagna sa zaručnicom Elizabetom Ružić tijekom čitanja glasova Foto: AFP

Elizabetin čvrst zagrljaj nakon osvojenog drugog mjesta na Eurosongu Marku je zasigurno značio puno više od eurovizijskog kipića u ruci.

Ovaj mladi par zajedno preuređuje i kuću, većinu toga u njoj rade sami, a za spotove i vizualan dio njegove karijere i dalje je zaslužna skromna i samozatajna Elizabeta.

Sada su svoju ljubav okrunili i brakom i jedino im možemo poželjeti još puno takvih lijepih i složnih godina punih iskrene podrške i sloge.

Baby Lasagna s Elizabetom Ružić na dodjeli Večernjakove ruže Foto: Ronald Gorsic/Cropix

Vjenčali se Baby Lasagna i Elizabeta: Upečatljiva vjenčanica i buket mladenke koja uvijek fura svoj stil

Emotivan trenutak Marka i Elizabete: Kome treba prvo mjesto kad imaš nekoga da te ovako zagrli!