Možemo li Elizabetu Ružić, zaručnicu Baby Lasagne, odsad zvati Lady Lasagna? Elizabeta je svom dragom bila najveća podrška na Eurosongu te su sjedili jedno uz drugo tijekom glasanja. Hrvatska je sjedila u samom centru stubišta na koje su bili smješteni svi finalisti, a Marko i Elizabeta djelovali su poput kralja i kraljice.

Elizabeta Ružić bila je najveća podrška Marku Purišiću na njegovu putu do Eurosonga i osvajanju drugog mjesta.

Elizabeta je i režirala spot Rim Tim Tagi Dim, a za finale Eurosonga i modno se uskladila sa svojim zaručnikom.

Nosila je dugačku bijelu haljinu od čipke s volanima te je izgledala vrlo nježno i ženstveno.

Nakon proglašenja pobjednika Eurosonga 2024. godine Marko i Elizabeta čvrsto su se zagrlili, a jedan od najemotivnijih trenutaka finalne večeri zabilježili su službeni fotografi Eurosonga.

Tu fotografiju uvrstili su u galeriju fotografija objavljenih na Instagramu uz caption "Trenuci za pamćenje". Elizabeta Ružić Elizabeta Ružić (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Baby Lasagna s djevojkom Zaručnica Baby Lasagne na Eurosongu: Volani, čipka i divna frizura dostojna zlatnog doba Hollywooda Baby Lasagna I srce i kladionica kažu da ćemo biti prvi. Ako nekim čudom zasjednemo na drugo mjesto, nema veze, bit ćemo dio najvećeg skandala u povijesti Eurosonga. Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 6 Plesačica Baby Lasagne Luana Kličić osmislila je najbolji plesni pokret Eurosonga Rim Tim Tagi Dim parfem Naravno da bi imao tabletić: Saznali smo kako bi izgledao „Rim Tim Tagi Dim“ parfem

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju