Svaka žena u garderobi bi trebala imati dobru, kvalitetnu torbu nosivu u svim prilikama, torbu koja će trajati godinama i uvijek biti u trendu. Naravno, torbe s takvim opisom uglavnom i koštaju te su mnogima od nas nedostižne jer cijene idu i do nekoliko tisuća kuna.

Galerija

Srećom, highstreet brendovi nerijetko ponude znatno jeftinije verzije torbi luksuznih modnih kuća koje si možemo priuštiti i tako ostvariti želju da imam barem kopiju koja znatno nalikuje originalu. A o kakvim torbicama maštamo ove sezone?

Karl Lagerfeld, model K/Autograph Foto: Internetska stranica trgovine

Gucci, model Medium Blondie Foto: Internetska stranica brenda

Iz kolekcija poznatih modnih kuća izdvojili smo modele torbi koji će obilježiti jesen i zimu, a koje bismo rado imali u vlastitoj garderobi. Riječ je o torbicama koje svakom outfitu daju dozu luksuza, a koje su slavni brendovi predstavili i na svojim revijama za jesen/zimu 2022./2023. godine.

U tri omiljene boje: 15 velikih torbi za svaki dan već od 139 kuna

Svevremenska elegancija, besprijekoran dizajn, materijali vrhunske kvalitete i lijep izgled ono je što karakterizira izdvojene torbe. Možda ih si ne možemo priuštiti, ali uvijek se nadamo njihovim jeftinijim kopijama koje ćemo rado nositi.

Balenciaga, model Crush Foto: Internetska stranica brenda

Prada, glatka kožnata torba Foto: Internetska stranica trgovine

Bottega Veneta, model Kalimero Foto: Internetska stranica trgovine