Pred nama je nova sezona Supertalenta, zabavnog showa Nove TV koji već tradicionalno gledateljima pruža vrhunsku zabavu. Ova će sezona po mnogočemu biti posebna, a pažnju će ponovno privlačiti kreativne modne kombinacije Maje Šuput.

Galerija

Kako bismo saznali što su za nas pripremili ove sezone, razgovarali smo sa stilistom Markom Grubnićem, koji nam je već ranije otkrio da ćemo ove sezone gledati jednu novu Maju. I nije trebalo puno vremena da je dočekamo, jer smo tu promjenu imali priliku vidjeti već u prvoj epizodi.

Ove smo se nedjelje namjerno pojavili u jednom neočekivanom izdanju, posebno jer se radi o prvoj epizodi nove sezone.

Maja Šuput na otvorenju nove sezone Supertalenta Foto: Nova TV

Maja Šuput nosi crni lateks kombinezon, materijal koji na ekranu izgleda još i bolje i koji tako dobro paše uz reflektore. Preko pripijenog kombinezona Maja nosi i impozantni plašt od dva i pol metra kojim je doslovno – pomela studio. Iako na prvi pogled miran, ovaj je stajling začinjen voluminoznim plaštem koji je izrađen baš za ovu priliku, govori nam Marko.

Kombinaciju su zaokružili Tom Ford cipelama i ogrlicom koju je Marko osobno kupio u jednom vintage dućanu u Milanu, ali ove je nedjelje show ipak ukrala upečatljiva frizura.

Glavna zvijezda današnjeg stajlinga jest fluorescentna kosa. Martina Novaković je specijalno za ovu priliku nabavila periku od prave kose. Perika je duga do struka i božanstvena je, a make-up je radio Karlo Rusan, otkriva nam Marko.

Maja Šuput na otvorenju nove sezone Supertalenta Foto: Nova TV

Nova sezona Supertalenta otvorena je u njihovu stilu, stoga s nestrpljenjem čekamo nove kostime koji će zasigurno privlačiti pažnju i bez kojih velika pozornica Supertalenta ne bi bila ista.

Maja Šuput na otvorenju nove sezone Supertalenta Foto: Nova TV

Na početku nove sezone Supertalenta prisjetite se i velikog intervjua s Majom Šuput koji je za naš portal napravio Marko Grubnić. 

 

Jedan će detalj Maja stalno mijenjati u novom Supertalentu, Marko Grubnić nam je otkrio koji