Meghan Markle velika je ljubiteljica cipela s vrtoglavom potpeticom. U njezinu ormaru nalaze se štikle brojnih poznatih dizajnera, od Jimmyja Chooa do Christiana Louboutina.

Galerija

Otkako je rodila dvoje djece i posvetila se obiteljskom životu u Kaliforniji, Meghan Markle prednost daje udobnosti.

Ne čudi stoga što se u rijetkim trenucima u kojima se pojavljuje u javnosti bira odjevne komade i obuću u kojoj se osjeća ugodno i udobno.

Nedavno je snimljena i na proslavi Međunarodnog dana žena u zapadnom dijelu Hollywooda.

Meghan Markle u elegantnoj crnoj kombinaciji s Valentinovim natikačama Foto: Profimedia

Za tu je priliku odabrala vrlo jednostavno i elegantno izdanje u crnoj boji sastavljeno od skinny hlača, pulovera i Max Marina predimenzioniranog kaputa do koljena.

Izdanje je zaokružila s nekoliko upečatljivih komada nakita, Chanelovom torbicom, sunčanim naočalama te natikačama talijanske modne kuće Valentino napravljene od teleće kože.

Valentino Garavani Roman Stud Flat natikače Foto: Internetske stranice proizvođača

Obuća u boji kože vizualno će produžiti noge i cijelu figuru, čak i ako odaberete model ravnih potplata. Ne čudi, stoga, što taj tip sandala rado nose čak i najveće ljubiteljice štikli.

Natikače modela Roman Stud u boji slonovače izvrsno će se sljubiti s elegantnim hlačama, ležernim trapericama, ali i lepršavim suknjama i haljinama. Njihova obožavateljica je i američka manekenka i glumica Olivia Culpo.

I ljubiteljica štikli Olivia Culpo voli ovaj model Valentinovih natikača Foto: Profimedia