Meghan Markle velika je ljubiteljica cipela s vrtoglavom potpeticom. U njezinu ormaru nalaze se štikle brojnih poznatih dizajnera, od Jimmyja Chooa do Christiana Louboutina.

Galerija Meghan Markle Meghan voli nositi natikače modne kuće Valentino Meghan Markle u elegantnoj crnoj kombinaciji s Valentinovim natikačama +2 Valentino Garavani Roman Stud Flat natikače

Otkako je rodila dvoje djece i posvetila se obiteljskom životu u Kaliforniji, Meghan Markle prednost daje udobnosti.

Ne čudi stoga što se u rijetkim trenucima u kojima se pojavljuje u javnosti bira odjevne komade i obuću u kojoj se osjeća ugodno i udobno.

Nedavno je snimljena i na proslavi Međunarodnog dana žena u zapadnom dijelu Hollywooda.

Meghan Markle u elegantnoj crnoj kombinaciji s Valentinovim natikačama Meghan Markle u elegantnoj crnoj kombinaciji s Valentinovim natikačama (Foto: Profimedia)

Za tu je priliku odabrala vrlo jednostavno i elegantno izdanje u crnoj boji sastavljeno od skinny hlača, pulovera i Max Marina predimenzioniranog kaputa do koljena.

Izdanje je zaokružila s nekoliko upečatljivih komada nakita, Chanelovom torbicom, sunčanim naočalama te natikačama talijanske modne kuće Valentino napravljene od teleće kože.

Valentino Garavani Roman Stud Flat natikače Valentino Garavani Roman Stud Flat natikače (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Obuća u boji kože vizualno će produžiti noge i cijelu figuru, čak i ako odaberete model ravnih potplata. Ne čudi, stoga, što taj tip sandala rado nose čak i najveće ljubiteljice štikli.

Natikače modela Roman Stud u boji slonovače izvrsno će se sljubiti s elegantnim hlačama, ležernim trapericama, ali i lepršavim suknjama i haljinama. Njihova obožavateljica je i američka manekenka i glumica Olivia Culpo.

I ljubiteljica štikli Olivia Culpo voli ovaj model Valentinovih natikača I ljubiteljica štikli Olivia Culpo voli ovaj model Valentinovih natikača (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju