Melania Trump privukla je pažnju odabirom crvene haljine iz nove Valentinove kolekcije koju je s ponosom nosila dva dana zaredom


Melania Trump
modne je kritičare osvojila svojim odjevnim kombinacijama otkako je postala prva dama SAD-a.

Dosad se pojavljivala u elegantnim kreacijama Ralpha Laurenta i Michaela Korsa, a izgleda da joj se iznimno svidjela i haljina iz nove kolekcije Valentina.

Melania je odabrala lepršavu crvenu haljinu do pola koljena ovoga brenda za pojavljivanje na protokolarnoj dužnosti u Ovalnom uredu.


Stajala je uz svog supruga koji je potpisivao dva propisa koja bi trebali pomoći ženama da se lakše zapošljavaju na područjima znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike.

Sljedećeg dana istu je haljinu odjenula za posjet medicinskoj ustanovi "Children’s National"koja brine o zdravlju velikog broja djece u Americi.

Crvena je boja strasti i liderstva

Nošenje iste haljine potez je koji su mnogi pohvalili, a osobito jer je riječ o modelu koju se u internetskim trgovinama prodaje po cijeni od oko 2000 eura, odnosno oko 15.000 kuna.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.


Da ja toliko platim haljinu, ni ja se ne bi iz nje skidala, komentirala je jedna dama na društvenim mrežama, a s njom su se složili i brojni drugi korisnici.

Budući da Donald Trump preferira nošenje tamnih odijela i crvene kravate, prva dama u posljednje vrijeme često bira crvene nijanse u svojim modnim kombinacijama za javna pojavljivanja.

Tako je već dobila pohvale za mini haljinu s potpisom Givenchyja koju je nosila tijekom protokolarnog posjeta Floridi.