Melania Trump privukla je pažnju odabirom crvene haljine iz nove Valentinove kolekcije koju je s ponosom nosila dva dana zaredom


Melania Trump
modne je kritičare osvojila svojim odjevnim kombinacijama otkako je postala prva dama SAD-a.

Dosad se pojavljivala u elegantnim kreacijama Ralpha Laurenta i Michaela Korsa, a izgleda da joj se iznimno svidjela i haljina iz nove kolekcije Valentina.

Melania je odabrala lepršavu crvenu haljinu do pola koljena ovoga brenda za pojavljivanje na protokolarnoj dužnosti u Ovalnom uredu.


Stajala je uz svog supruga koji je potpisivao dva propisa koja bi trebali pomoći ženama da se lakše zapošljavaju na područjima znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike.

Sljedećeg dana istu je haljinu odjenula za posjet medicinskoj ustanovi "Children’s National"koja brine o zdravlju velikog broja djece u Americi.

Crvena je boja strasti i liderstva

Nošenje iste haljine potez je koji su mnogi pohvalili, a osobito jer je riječ o modelu koju se u internetskim trgovinama prodaje po cijeni od oko 2000 eura, odnosno oko 15.000 kuna.


Da ja toliko platim haljinu, ni ja se ne bi iz nje skidala, komentirala je jedna dama na društvenim mrežama, a s njom su se složili i brojni drugi korisnici.

Budući da Donald Trump preferira nošenje tamnih odijela i crvene kravate, prva dama u posljednje vrijeme često bira crvene nijanse u svojim modnim kombinacijama za javna pojavljivanja.

Tako je već dobila pohvale za mini haljinu s potpisom Givenchyja koju je nosila tijekom protokolarnog posjeta Floridi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju