Melania Trump i Brigitte Macron došle su sa supruzima na G7 summit koji se održava u francuskom gradu Biarritzu, a na kojim će najutjecajnije zemlje svijeta raspravljati o klimatskim promjenama, gospodarskim ugovorima, situaciji na Bliskom Istoku i drugim važnim temama.

Galerija

Prve dame Sjedinjenih Američkih Država i Francuske blistale su tijekom državničkog susreta u dizajnerskim kreacijama koje su podijelile mišljenja na društvenim mrežama.

Slavna Slovenka za ovu je priliku odabrala Gucci haljinu A kroja bez rukava, koja je istaknula njezinu fit figuru, a koju je dodatno naglasila ženstvenim remenom. Bež kreaciju do pola lista sparila je sa štiklama vrtoglavnih potpetica s potpisom Christiana Louboutina.

Brigitte Macron: (Ne)primjerena bijela minica koja prvoj dami tako dobro stoji

Brigitte Macron i ovu je priliku iskoristila za isticanje svojih ženstvenih aduta, te je nosila mini haljinu modne kuće Louis Vuitton koju i inače bira za protokolarne susrete. Ljubiteljica visokih potpetica uz to je odabrala par štikli koje su dodatno produljile njezinu figuru.

Melania Trump vs. Brigitte Macron - 1 Foto: AFP

Modni odabir dviju prvih dama izazvao je žustre rasprave na društvenim mrežama. I dok jedni tvrde da su obje dame izgledale fantastično, drugi propitkuju je li primjereno da žena od 66 godina nosi mini haljinu dok pozira kraj 49-godišnjakinje u haljini "pristojne“ duljine.

Podsjetite me, koja je ono 17 godina starija?, zapitala je jedna korisnica društvenih mreža, a druga joj je odgovorila da godine nisu važne, već način na koji pojedina dama nosi pojedinu odjevnu kombinaciju.

Što vi mislite?

Pogledajte i koju se majicu uvijek isplati imati u ormaru:

Melania Trump "objasnila": Obična majica koju se uvijek isplati imati u ormaru