Američka prva dama Melania Trump i njezin suprug Donald Trump dio svog ljetnog godišnjeg odmora proveli su u Trumpovom golf-klubu u New Jerseyju.

Galerija Melania Trump Prva dama u suknji modne kuće Fendi i običnoj bijeloj majici Bijelu majicu uvijek se isplati imati u ormaru +0 Melania u društvu supruga Donalda i sina Barrona

Nakon dva tjedna uživanja, bračni par vratio se u Bijelu kuću u društvu svog sina Barrona, a Melania je pritom javnosti pokazala jednu sjajnu kombinaciju u duhu "casual" elegancije.

Prva dama u suknji modne kuće Fendi i običnoj bijeloj majici Prva dama u suknji modne kuće Fendi i običnoj bijeloj majici (Foto: AFP)

Efektnu zelenu suknju modne kuće Fendi s "izrezbarenim" motovima u obliku paprati spojila je s običnom bijelom majicom kratkih rukava i štiklama Christian Louboutina.

Bijelu majicu uvijek se isplati imati u ormaru Bijelu majicu uvijek se isplati imati u ormaru (Foto: AFP)

Pamučna bijela majica jedan je od onih bazičnih odjevnih komada koje se uvijek isplati imati u svom ormaru. Prilagodljiva je i lako se kombinira s ostalim komadima pa je tako bez problema možete nositi uz traperice ili neke klasične hlače, a jednako dobro izgledaju u kombinaciji s raznim suknjama.

Po pitanju obuće možete je kombinirati sa svim modelima, od tenisica i sandala pa sve do štikli s vrtoglavim potpeticama, što je na svom primjeru najbolje pokazala prva dama SAD-a.

PROVJERITE S KAKVIM SE HLAČAMA NAJBOLJE SLAŽE JOŠ JEDAN SVEVREMENSKI KOMAD - BIJELA KOŠULJA:

Idealne kombinacije: Četiri modela hlača s kojima se bijela košulja najbolje slaže Bijela košulja svevremenski je odjevni komad Klasične crne hlače i bijela košulja Traperice i bijela košulja +1 Kožnate hlače i bijela košulja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju