Brigitte Macron sa suprugom posjetila je francuski gradić Bormes-les-Mimosas i nazočila proslavi 75.- godišnjice od savezničkog iskrcavanja u Provansi tijekom Drugog svjetskog rata.

Galerija

Za ovaj važni događaj reciklirala je ljetnu kombinaciju sastavljenu od bijele mini haljine modne kuće Louis Vuitton koju je već nosila tijekom američkog predsjedničkog posjeta Parizu u 2017. godini.

Riječ je o smjelom modelu s patentnim zatvaračima koji je tada podigao mnoge obrve, a pogotovo jer je za usporedbu 17 godina mlađa Melania Trump nosila čedan kostim s porubom do pola koljena.

Tim izdanjem Brigitte Macron je još jednom ukazala na činjenicu da se neće držati tradicionalnih modnih pravila već pomicati granice svojim odjevnim komadima bez obzira na godine i titulu.

Brigitte Macron - 2
Brigitte Macron sa suprugom u Bormes-les-Mimosasu (Foto: Profimedia.hr / Getty Images / AFP)

Model haljine razotkrio je preplanulu put prve dame, ali i sandale s vrtoglavim potpeticama kojih se prva dama ne odriče niti s longetom oko ruke.

Prema pisanjima medija, 66 godina stara Brigitte je imala malu nezgodu na odmoru zbog koje sada mora držati ruku u imobiliziranom položaju.

Pogledajte i dokaz da velika ljubiteljica štikli poput Brigitte Macron ne može u visokim potpeticama izdržati baš cijeli dan:

Dokaz da ni Brigitte Macron ne može izdržati cijeli dan u tankim potpeticama