Svake godine prvi ponedjeljak u svibnju rezerviran je za Met Galu. Ovu prestižnu večeru organizira Metropolitan Museum of Art's Costume Institute i jedan je od najvažnijih događaja u svijetu mode. U susret ovogodišnjoj Met Gali odlučili smo izdvojiti deset haljina o kojima se u posljednjih deset godina najviše pričalo

Svake godine na početku svibnja u New Yorku se nađu najveća imena iz modne industrije i Hollywooda. Naravno, za njih je Met Gala nezaobilazan događaj koji spaja modu i umjetnost. Stoga pažljivo moraju odabrati kombinaciju koju će nositi i dizajnera s kojim će surađivati.

'Crvenim tepihom Met Gale u zadnjih 10 godina tisuće 'outfita' je prošetalo, no ovih 10 plijenilo je najviše pažnje'

U posljednjih deset godina crvenim tepihom ove gala večeri prošle su tisuće modnih kombinacija, a one o kojima se najviše pričalo najčešće su nosile Sarah Jessica Parker, Beyonce, Blake Lively i Jennifer Lopez.

Najčešće je riječ o najbolje odjevenim osobama koje su svojim odabirima naprosto oduševile, no o nekima poput Madonne ili Anne Wintour, koja je i predsjednica Met Gale, najviše se zapravo pričalo jer nisu nimalo oduševile svojim izborima.

O čijim se to outfitima s Met Gale najviše pričalo u posljednjih 10 godina pogledajte u našoj galeriji.