Mila Kunis i Ashton Kutcher bili su gosti na eventu draguljarske kuće Cartier održanom u West Sussexu u Velikoj Britaniji. Bračni par skupa je pozirao ispred zida od raznobojnog cvijeća u odjevnim kombinacijama u kojima dominira ležerna elegancija.

Galerija

Dok se Ashton Kutcher odlučio za klasičnu mušku kombinaciju sačinjenu od crnih hlača, prugaste košulje, plavog traper sakoa i crnih platnenih tenisica, Mila Kunis odabrala je stajling s haljinom. Glumica nosi model bez rukava skupljen oko vrata i struka, dok je donji dio lepršav te seže do iznad gležnja.

Mila Kunis u točkastoj haljini i 'zaboravljenim' cipelama na Cartierovom eventu u West Sussexu - 1 Foto: Profimedia

Crna haljina cijela je posuta sitnim bijelim točkicama, a Mila ju je spojila s crnim cipelama od brušene kože, u stilu balerinki s punom petom. Riječ je o pomalo zaboravljenom modelu cipela koji je prije nekoliko godina bio u trendu, no Mila Kunis očito ga i dalje voli, bez obzira na to što kažu trendovi.

Mila Kunis u točkastoj haljini i 'zaboravljenim' cipelama na Cartierovom eventu u West Sussexu - 3 Foto: Profimedia

Nadahnuti stilom Mile Kunis, u trgovinama smo potražili haljine točkastog uzorka, a osam izdvojenih modela čeka vas u fotogaleriji na početku teksta.

Reserved, 32,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Lipsy haljina (Next), 70,17 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Štikle Mile Kunis dokaz su da klasika uvijek može nadjačati trendove

Mila Kunis: (Jedine) traperice koje vole vrućine, a idu sjajno uz platnene tenisice