Mila Kunis bila je jedna od glavnih zvijezda na obilježavanju 25. obljetnice animirane humoristične serije "Obiteljski čovjek". Mila je u kultnoj seriji o disfunkcionalnoj obitelji Griffin, koja se počela emitirati 1999. godine, dala glas Meg Griffin, kćeri glavnih likova, bračnog para Petera i Lois Griffin.

Galerija Mila Kunis na proslavi 25. obljetnice animirane humoristične serije 'Obiteljski čovjek' - 5 Mila Kunis na proslavi 25. obljetnice animirane humoristične serije 'Obiteljski čovjek' - 3 Mila Kunis na proslavi 25. obljetnice animirane humoristične serije 'Obiteljski čovjek' - 2 +3 Mila Kunis i Seth Green na proslavi 25. obljetnice animirane humoristične serije 'Obiteljski čovjek'

Proslava 25 godina serije "Obiteljski čovjek" održala se u sklopu festivala PaleyFest u Dolby Theatreu u Hollywoodu. Mila Kunis na crvenom tepihu pozirala je s ostalim članovima ekipe kultnog animiranog sitcoma, predvođenom Sethom MacFarlaneom, autorom serije koji je glas posudio trima glavnim likovima: Peteru, Brianu i Stewieju Griffinu.

Mila Kunis na proslavi 25. obljetnice animirane humoristične serije 'Obiteljski čovjek' - 4 Alex Borstein, Seth MacFarlane, Seth Green i Mila Kunis (Foto: Guliver image)

Proslavu nije propustila ni Alex Borstein, koja je dala glas Lois Griffin te Seth Green, koji je dao glas likovima Chrisu Griffinu i Neilu Goldmanu.

Za obilježavanje 25. obljetnice popularne serije Mila Kunis odabrala je jednostavno elegantno izdanje s kojim se ne može pogriješiti. Kombinaciju je složila od tri klasična komada, koja se mogu naći u mnogim ženskim garderobama.

Mila Kunis na proslavi 25. obljetnice animirane humoristične serije 'Obiteljski čovjek' - 2 Mila Kunis na proslavi 25. obljetnice animirane humoristične serije 'Obiteljski čovjek' (Foto: Guliver image)

Fine crne hlače na crtu ravnih nogavica spojila je s crnom košuljom sa sitnim bijelim točkicama. Dugačke rukave nosila je podvinute, a košulju je utaknule u hlače, za elegantniji i skladniji dojam.

Uz minimalistički outift izvrsno su pristajale crne salonke na špic i tanku iglenu potpeticu, kao i decentan nakit, tanka narukvica, sitne naušnice i dva prstena.

Mila Kunis na proslavi 25. obljetnice animirane humoristične serije 'Obiteljski čovjek' - 3 Mila Kunis u jednostavnoj elegantnoj kombinaciji (Foto: Guliver image)

Mila Kunis: (Jedine) traperice koje vole vrućine, a idu sjajno uz platnene tenisice Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 4 Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 1 Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 2 +10 Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 3

Mila Kunis: Prozirna košulja i odijelo sa šljokicama za jako mrak izdanje Mila Kunis i Ashton Kutcher na svečanom događanju Breakthrough Prize u Los Angelesu - 4 Mila Kunis i Ashton Kutcher na svečanom događanju Breakthrough Prize u Los Angelesu - 6 Mila Kunis i Ashton Kutcher na svečanom događanju Breakthrough Prize u Los Angelesu - 3 +3 Mila Kunis i Ashton Kutcher na svečanom događanju Breakthrough Prize u Los Angelesu - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju